Tiistai 14. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Aliisa, Alice
Julkaistu 25.6.2016 12:18

Video: Missioteltta on kohtaamisen paikka

 

Missioteltassa on kiihkeän hikinen tunnelma koko konferenssin ajan. Eikä ihme, onhan siellä jokaiselle jotakin.

 

Teltassa pääsee tutustumaan Suomen Lähetyslentäjien legendaariseen OH-MAF Cessna 206-lentokoneeseen,  jolla on lennetty 1,8  miljoonaa kilometriä. Niiden kuluessa on kulunut  loppuun kuusi moottoria sekä seitsemäntoista rengassarjaa. Koneen kuljettaman rahdin kokonaismäärä oli varovaisesti arvioiden noin 4 miljoonaa kiloa.

 

Lentämisestä kiinnostuneet - ehkä tulevat lähetyslentäjät? – saivat kokeilla taitojaan lentosimulaattorin äärellä. Ja opastustakin annettiin ilmassa pysymiseen. Ja laskeutumiseen sieltä yhtenä kappaleena ja turvallisesti.

 

Missioteltassa oli taatusti konferenssin kiinnostavin kauppa. Se oli Fidan kirpputori. Kaikkea löytyi sukista ja kengistä aina juhla-asuihin asti. Ja jos omaa makua ei löytynyt, niin muotinäytöksistä saattoi hakea tukea valinnoilleen.

 

Nimensä mukaisesti Missio-teltassa  lähetys- ja kehitysaputyö esittelivät huimaa monipuolisuuttaan. Mutta edes se ei ollut tuon teltan kiihkeän tunnelman ydin. Ydin oli kohtaaminen.

 

Tuskin on Suomen suvessa yhtään kristillistä kesäjuhlaa, jossa lähetys- ja kehitysaputyöntekijät kohtaavat tukijansa ja esirukoilijansa niin läheisesti ja lämpimästi kuin Juhannuskonferenssissa. Halataan, vaihdetaan kuulumiset, istahdetaan kahvikupposten ääreen, nauretaan, vähän itkeä tirautetaankin.

 

Aikaa on kulunut edellisestä kerrasta, kirjeitä ja sähköposteja on vaihdeltu, Skypessäkin on nähty. Mutta nyt: nyt istutaan Juhannuskonferenssin Missio-teltassa, aivan kasvotusten. Kohdataan.

 

 

 Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!