Maanantai 14. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Elsa, Else, Elsi, Elsa, Else, Ilse
Julkaistu 25.6.2016 12:18

Video: Missioteltta on kohtaamisen paikka

 

Missioteltassa on kiihkeän hikinen tunnelma koko konferenssin ajan. Eikä ihme, onhan siellä jokaiselle jotakin.

 

Teltassa pääsee tutustumaan Suomen Lähetyslentäjien legendaariseen OH-MAF Cessna 206-lentokoneeseen,  jolla on lennetty 1,8  miljoonaa kilometriä. Niiden kuluessa on kulunut  loppuun kuusi moottoria sekä seitsemäntoista rengassarjaa. Koneen kuljettaman rahdin kokonaismäärä oli varovaisesti arvioiden noin 4 miljoonaa kiloa.

 

Lentämisestä kiinnostuneet - ehkä tulevat lähetyslentäjät? – saivat kokeilla taitojaan lentosimulaattorin äärellä. Ja opastustakin annettiin ilmassa pysymiseen. Ja laskeutumiseen sieltä yhtenä kappaleena ja turvallisesti.

 

Missioteltassa oli taatusti konferenssin kiinnostavin kauppa. Se oli Fidan kirpputori. Kaikkea löytyi sukista ja kengistä aina juhla-asuihin asti. Ja jos omaa makua ei löytynyt, niin muotinäytöksistä saattoi hakea tukea valinnoilleen.

 

Nimensä mukaisesti Missio-teltassa  lähetys- ja kehitysaputyö esittelivät huimaa monipuolisuuttaan. Mutta edes se ei ollut tuon teltan kiihkeän tunnelman ydin. Ydin oli kohtaaminen.

 

Tuskin on Suomen suvessa yhtään kristillistä kesäjuhlaa, jossa lähetys- ja kehitysaputyöntekijät kohtaavat tukijansa ja esirukoilijansa niin läheisesti ja lämpimästi kuin Juhannuskonferenssissa. Halataan, vaihdetaan kuulumiset, istahdetaan kahvikupposten ääreen, nauretaan, vähän itkeä tirautetaankin.

 

Aikaa on kulunut edellisestä kerrasta, kirjeitä ja sähköposteja on vaihdeltu, Skypessäkin on nähty. Mutta nyt: nyt istutaan Juhannuskonferenssin Missio-teltassa, aivan kasvotusten. Kohdataan.

 

 

 Jaa
Kutsumus vaatii sitoutumista
Kiire syö resursseja perheiltä
”Jokaisella on vastuu yhteyden rakentamisessa”
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!