Perjantai 19. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Pälvi, Pilvi, Bernhard, Bernt
Julkaistu 3.11.2016 00:00

ViaDia palkittiin

ViaDia Pohjois-Savo ry:n puheenjohtaja Kaarina Hoffrén (2. vas.) muistutti kiitospuheessaan, että kristinuskon perussanoma armosta kuuluu jokaiselle, myös rikoksen tehneelle. Kriminaalihuollon palkintoa olivat vastaanottamassa myös Alpo Tuomilinna (vas.), Tuula Asikainen ja Pekka Matilainen.Suomen Vapaakirkon diakoniajärjestön ViaDian paikallisyhdistys ViaDia Pohjois-Savo ry on saanut Kriminaalihuollon palkinnon. Rikosseuraamuslaitoksen ylijohtaja Tuula Asikainen  perusteli valintaa muun muassa sillä, että yhdistys on rakentanut kattavat palvelut rikostaustaisille ja muille tuen tarvitsijoille. Se tuottaa työvoimapalveluja, kuntouttavaa työtoimintaa ja työllistäviä päivätoimintoja sekä järjestää tuettua asumista.

Palvelujen luominen on edellyttänyt verkostoitumista Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon, työ- ja elinkeinohallinnon sekä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

Erityisesti kokonaisvaltaisen tuen tarjoaminen sai Asikaiselta kiitosta.

– Tukiasunto, toimeentulotuki ja käynnit A-klinikalla eivät läheskään aina riitä. Tarvitaan kokonaisvaltaista tukea, johon oleellisena osana kuuluu myös vertaistuki. Tämän ViaDia Pohjois-Savo on oivaltanut, ja se lienee myös sen tekemän työn menestyksen salaisuus, hän totesi valintapuheessaan Tampereella 18. lokakuuta.


Harri Miettinen

Jaa
Ronin kymmenen vuotta Jeesuksen seuraajana
Aitona eteenpäin raamattuun nojaten
Ameena auttaa naisia turvaan
”Pidetään heikoimmista huolta jatkossakin”
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!