Keskiviikko 19. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Siiri, Sigrid, Siri
Julkaistu 3.11.2016 00:00

ViaDia palkittiin

ViaDia Pohjois-Savo ry:n puheenjohtaja Kaarina Hoffrén (2. vas.) muistutti kiitospuheessaan, että kristinuskon perussanoma armosta kuuluu jokaiselle, myös rikoksen tehneelle. Kriminaalihuollon palkintoa olivat vastaanottamassa myös Alpo Tuomilinna (vas.), Tuula Asikainen ja Pekka Matilainen.Suomen Vapaakirkon diakoniajärjestön ViaDian paikallisyhdistys ViaDia Pohjois-Savo ry on saanut Kriminaalihuollon palkinnon. Rikosseuraamuslaitoksen ylijohtaja Tuula Asikainen  perusteli valintaa muun muassa sillä, että yhdistys on rakentanut kattavat palvelut rikostaustaisille ja muille tuen tarvitsijoille. Se tuottaa työvoimapalveluja, kuntouttavaa työtoimintaa ja työllistäviä päivätoimintoja sekä järjestää tuettua asumista.

Palvelujen luominen on edellyttänyt verkostoitumista Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon, työ- ja elinkeinohallinnon sekä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

Erityisesti kokonaisvaltaisen tuen tarjoaminen sai Asikaiselta kiitosta.

– Tukiasunto, toimeentulotuki ja käynnit A-klinikalla eivät läheskään aina riitä. Tarvitaan kokonaisvaltaista tukea, johon oleellisena osana kuuluu myös vertaistuki. Tämän ViaDia Pohjois-Savo on oivaltanut, ja se lienee myös sen tekemän työn menestyksen salaisuus, hän totesi valintapuheessaan Tampereella 18. lokakuuta.


Harri Miettinen

Jaa
Unelmana rakkauden parantamat perheet
Kutsu kantaa yhä
Kun pastorista tuli kiinteistönvälittäjä
Turvallisuudesta ei saa tinkiä
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!