Maanantai 14. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Elsa, Else, Elsi, Elsa, Else, Ilse
Julkaistu 16.6.2017 12:27

Vesa Halonen Aikamedian toimitusjohtajaksi

Vesa Halonen (vas.) luotsaa jatkossa Aikamediaa vakinaisena toimitusjohtajana. Hallituksen puheenjohtaja Waltteri Haapala on tyytyväinen ratkaisuun. Kuva: Juha Juurikkamäki

Aikamedia Oy:n hallitus on nimittänyt vt. toimitusjohtajana työskennelleen Vesa Halosen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 15.6.2017 alkaen. Hallituksen päätös oli yksimielinen.

 

Kiuruvedeltä lähtöisin olevalla Halosella on vankka yrittäjätausta. Hän on työskennellyt perustamansa perheyrityksen johdossa sekä parin muun yrityksen toimitusjohtajana. Ennen Aikamediaan tuloaan Halonen toimi mainostoimisto Zeniitin liiketoimintajohtajana.

 

Aikamedian myynti- ja markkinointipäälliköksi Halonen valittiin vuonna 2015, ja viime kuukaudet hän on hoitanut myös yhtiön toimitusjohtajan tehtäviä. Jyväskylässä nykyisin asuva Halonen on vaikuttanut helluntailiikkeessä koko elämänsä ajan, ja kristillisen mediatalon toimintaympäristö on hänelle ennestään tuttu.

 

– Kulunut kevät on ollut Aikamediassa muutoksia täynnä, ja hallitus katsoi, ettei toimitusjohtajan valintaa ole syytä pitkittää, koska talon sisältä löytyi tehtävään näin sopiva henkilö, hallituksen puheenjohtaja Waltteri Haapala kertoo.

 

– Yhteistyö Halosen kanssa on ollut rakentavaa ja luottamuksellista heti alusta lähtien. Hän on sitoutunut tehtävään ja pystyy johtamaan Aikamediaa laaja-alaisesti ja tulevaisuuteen katsoen.

 

 

Leevi Launonen

 Jaa
Kutsumus vaatii sitoutumista
Kiire syö resursseja perheiltä
”Jokaisella on vastuu yhteyden rakentamisessa”
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!