Maanantai 30. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Usko
Julkaistu 10.11.2017 12:47

Valojuhla Halloweenin rinnalla Kauhavalla

Toiminnalliset rastit sisällä ja ulkona varmistivat, että hauskaa tekemistä riitti kaikille.

Kauhavalla järjestettiin toista vuotta peräkkäin kaupungin Halloween-illan yhteyteen Valo voittaa -tapahtuma. Seurakuntien yhteinen valojuhla pidettiin helluntaiseurakunnassa, ja se tarjosi monille lapsiperheille toivotun ja kilpailukykyisen vaihtoehdon kaupungilla oleville velhokahviloille noita-asusteineen.

 

Nyyttäritarjoilu ja toiminnalliset rastit sisällä ja ulkona varmistivat, että kaikille riitti hauskaa tekemistä. Hartaushetki hiljensi hetkeksi niin isot kuin pienetkin Valo voittaa -sanoman äärelle.

 

Halloweenille vaihtoehtoisen tapahtuman suosiosta kertoo lähes sata paikalle kerääntynyttä lasta ja aikuista sekä monien vanhempien antamat palautteet.

 

– Saimme tapahtuman järjestämisestä useita kyselyitä jo hyvissä ajoin syksyllä, kertoo tapahtumaa puuhannut Minna Pollari helluntaiseurakunnasta.

 

– Vanhemmat olivat jälleen kiitollisia, että järjestimme turvallisen tapahtuman ilman pelottavina pidettäviä Halloween-ohjelmia, Pollari kokoaa tämänvuotisen palautteen.

 

 

Janne Lahti

 Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!