Tiistai 15. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Helvi, Heta, Hedvig, Hedda
Julkaistu 25.8.2016 00:00

Valkeakoskella Taivas laskeutuu -missio

Rukouspalvelijat ottivat vastaan Jumalan kosketusta etsiviä.Järjestyksessään toinen Taivas laskeutuu -tapahtuma järjestettiin Valkeakosken helluntaiseurakunnassa. Koulun liikuntasalissa pidettyihin kolmeen tilaisuuteen osallistui runsaasti kuulijoita kesäisen lämpimästä viikonlopusta huolimatta. Puhujavieraana oli evankelista Marko Selkomaa. Selkomaan saarnojen punaisena lankana oli armo.

– Armo pelastaa, kasvattaa ja antaa voimaa ilman ansioita, ilman omaa ponnistelua.

Seurakunnan omat ylistysbändit vastasivat musiikista vuoroilloin. Kaikissa tilaisuuksissa oli rukouspalvelua tarjolla, ja tätä mahdollisuutta hyödynnettiin runsaasti.

Mukana uusia ihmisiä

Viime kuukausien aikana kaupungissa on järjestetty yhteiskristillisessä hengessä monia tapahtumia, jotka ovat saaneet kadunmiehet ja -naiset etsimään Herraa. Yleisön joukossa nähtiin tälläkin kertaa monenlaista kulkijaa, mikä sai monen huokaisemaan, että juuri heitä varten missioita järjestetään.

– Valkeakoskella on hengellistä liikehdintää, ja nämä erityistilaisuudet ovat yksi keino vastata ihmisen hengelliseen janoon. Kolmena iltana on useampi ihminen tullut uskoon ja jokunen on myös parantunut, pastori Jarmo Saralahti kiteytti.


Lea Einola

Jaa
Malmilla soljui dari ja farsi
Kutsumus vaatii sitoutumista
Kiire syö resursseja perheiltä
”Jokaisella on vastuu yhteyden rakentamisessa”
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!