Torstai 2. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Maria, Mari, Maija, Meeri, Maaria, Marika, Maiju, Maikki, Kukka-Maaria, Maria, Marika, Maja, Maj, Mary
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Väite: Michael Howard käytti seksuaalisesti hyväksi oppilaitaan ja alaisiaan

Malawissa Kalibu Academyn raamattukoulussa on tapahtunut vuosia hyväksikäyttöä, joka on sisältänyt niin seksuaalista häirintää kuin psyykkistä ja fyysistä kuritusta. Sitä ovat toteuttaneet koulun tämänhetkinen rehtori Paisley Mavutula ja koulun perustaja ja johtaja Michael Thomas Howard.

Seksuaalinen hyväksikäyttö alkoi jo ennen koulun ensimmäisten tilojen rakennusta ja jatkui vuoteen 2015 asti. Sen kohteeksi on joutunut sekä miesettä naispuolisia opiskelijoita.

Asia tuli julkisuuteen vasta viime vuoden lopulla. Uutistoimisto Malawi24 on saanut selviä todisteita siitä, että Howard teki homoseksuaalisia rikkomuksia lukuisia entisiä opiskelijoita, lähettejä ja oppilaitoksen työntekijöitä kohtaan. Myös moni uhri on nyt avannut suunsa kokemastaan.

– On selvää, että Michael [Howard] maksoi paljon rahaa joillekin viranomaisille, jotka tiesivät johtajan homoseksuaalisista teoista ja uhreista, ja pyysi, että syytökset kuolisivat hiljaisesti, kertoo koulun johdon lähellä toiminut, nimetön tietolähde.

Michael Howard asuu nykyisin Suomessa. Hänen taustajärjestönsä Out of Africa saa niin ikään taloudellista tukea Suomesta.


RV

Jaa
Ennen puhuttiin liikaa, nyt asiasta vaietaan – Sanoma Jeesuksen paluusta tärkeä
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!