Maanantai 14. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Elsa, Else, Elsi, Elsa, Else, Ilse
Julkaistu 16.2.2017 00:00

Vaasassa vankilakonsertti

Nina Åströmin esiintyminen kosketti kuulijoita lämminhenkisessä vankilakonsertissa. Kuva: Janne LahtiVaasan vankilassa järjestettiin 31. tammikuuta hengellisen musiikin konsertti, jossa esiintyi laulaja-evankelista Nina Åström yhtyeineen.

Konsertissa oli mukana suurin osa vankilassa vierailevista seurakuntien läheteistä. Vankilapastori Juha Haapaniemi isännöi illan vieraita, ja myös vankilanjohtaja Taina Nummela kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan.

Lämminhenkinen ja pullakahveihin päättynyt tilaisuus oli samalla kristillisen osaston erityisohjaajan Sakari Pihlajan kiitoskonsertti vankilalle, jonka kanssa hän on tehnyt yhteistyötä 25 vuotta. Pihlaja on jäänyt tehtävästään eläkkeelle, ja hänen työtään Vaasan vankilassa jatkaa Vesa Rautasaari.

– Sakari jäähdyttelee nyt työstään, mutta hän on sopinut edelleen satunnaisia vierailuja Vaasaan, vankilapastori Haapaniemi kertoi.

Myös Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti osallistui tilaisuuteen.

– Hämmästyin miten nuoren näköisiä vankilan kirkkoon kokoontuneet kaverit olivat, hän ihmetteli.

– Oli myös puhuttelevaa nähdä Sakari Pihlajan vuosikymmenien työllä hankkima luottamus ja arvostus vankilassa. Samoin paljon vankiloita kiertänyt Nina Åström osasi ottaa hienosti yleisönsä, Lahti kiitteli.


Leevi Launonen

Jaa
Kutsumus vaatii sitoutumista
Kiire syö resursseja perheiltä
”Jokaisella on vastuu yhteyden rakentamisessa”
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!