Sunnuntai 17. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Anton, Antto, Anttoni, Toni
Julkaistu 16.6.2016 00:00

Uskovainen romanialaistyttö hurmasi

Bretan oli valinnut America's Got Talent -kilpailuun kappaleekseen oopperaaarian Nessun Dorma. Bretanin esitys on katsottavissa Youtubesta hakusanoilla Amerikanromanialainen Laura Bretan yllätti tuomariston ja yleisön America’s Got Talent -kilpailussa upealla oopperatyylisellä laulullaan.

13-vuotias Bretan esitti aarian Nessun Dorma (suom. Kukaan ei nuku) Giacomo Puccinin oopperasta Turandot. Hän sai tuomaristolta harvinaisen vapaalipun suoraan kilpailun live-lähetyksenä toteutettaviin semifinaaleihin.

Chicagossa asuva Bretanin perhe kuuluu paikalliseen romanialaissiirtolaisten helluntaiseurakuntaan, Charisma-lehti uutisoi. Bretan aloitti laulamisen seurakunnassa kahdeksanvuotiaana ja on esiintynyt muun muassa Yhdysvaltojen romanialaishelluntailaisten kansallisissa tapahtumissa.

Omalla Facebook-seinällään Bretan kertoo rakastavansa laulamista, muiden auttamista ja Jumalan ylistämistä sekä olevansa iloinen siitä, että on kristitty.

Talent-kilpailun julkkistuomari Simon Cowell totesi, ettei ole koskaan kuullut vastaavaa lauluesitystä.

– Lisäksi olet niin suloinen persoona. Niin nöyrä. Et edes tiedä, kuinka mahtava olet, Cowell hehkutti.


Heikki Salmela

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!