Tiistai 26. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Manu, Immanuel, Manne, Immo
Julkaistu 27.10.2016 00:00

Työntekijöiden valtakirjakoulutukset alkoivat

Helluntaiseurakunnat ovat ottaneet työntekijän valtakirja-asian omakseen. Jo ensimmäiseen koulutukseen Kotkassa osallistui odotettua enemmän väkeä. Kuva: Janne LahtiNoin kaksisataa helluntaiseurakunnan pastoria, työntekijää ja vanhinta kokoontui ensimmäiseen perehdytyskoulutukseen, jossa käsiteltiin työntekijän valtakirjan myöntämiseen liittyviä kysymyksiä. Koulutus järjestettiin Kotkassa 5. lokakuuta. Viime vuoden Syyspäivillä päätettiin, että helluntaiseurakunnissa otetaan käyttöön työntekijän valtakirja vuodesta 2017 alkaen.

Koulutuksessa käytiin läpi valtakirjakäytänteen perusteluja, uskontolainsäädäntöä, helluntaiherätyksen eettisiä ja opillisia näkemyksiä sekä työntekijöiden työssä jaksamisen tukemista. Opetus oli rytmitetty lyhyiksi ja tiiviiksi asiakokonaisuuksiksi.

Asiapitoinen koulutusiltapäivä päättyi yhteiseen rukoukseen ja työtovereiden siunaamiseen.

Opetusvastuussa olivat Helluntaikirkon valtakirjatoimikunnan jäsenet Usko Katto, Esko Matikainen, Kauko Vehniäinen, Petteri Arasalo, Hannu Orava, Timo Syrjälä ja Jarmo Saarni.

Seuraavat perehdytyskoulutukset järjestetään Tampereella 11.11. ja Helsingissä 18.11. sekä ensi vuoden puolella Oulussa 21.1. ja Kuopiossa 18.2.

Lisäksi vihkimisoikeutta hakeville järjestetään vihkikoulutus Helsingissä 19.11.2016.

Lisätietoja: www.helluntaikirkko.fi


Esko Matikainen


Jaa
Tuleuskoon.fi kutsuu Jeesuksen luo
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!