Maanantai 14. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Elsa, Else, Elsi, Elsa, Else, Ilse
Julkaistu 3.11.2016 00:00

Turussa kehotettiin Kristus-keskeiseen uskoon

Koetelkaa kaikki -seminaarissa mentiin takaisin kristinuskon perusteiden äärelle. Kuvassa vasemmalta Pekka Havupalo, Jouko Ruohomäki, Tapani Suonto ja Leif Nummela.Koetelkaa kaikki ja pitäkää se mikä hyvää on -seminaarissa kehotettiin punnitsemaan ajan ilmiöitä Raamatun valossa. Turun helluntaiseurakunnassa 21.–23.10. järjestetyssä viikonlopputapahtumassa kuultiin Tapani Suontoa, Leif Nummelaa, Pekka Havupaloa ja Jouko Ruohomäkeä.

– Virtausten monimuotoisuus on lisääntynyt. On tärkeää, että näistä asioista keskustellaan, Turun helluntaiseurakunnan johtajana työskentelevä Pekka Havupalo sanoo.

– Toivon silti, että se voisi lähteä siitä, minkä puolesta olemme, eikä siitä, mitä vastustamme.

Yhteiskristilliseltä pohjalta järjestettyyn seminaarin osallistui sekä puhujia että kuulijoita yli seurakuntarajojen. Uusien hengellisten virtausten läpikäynnin ohella seminaarissa pureuduttiin kristinuskon perusteisiin ja kehotettiin pitämään Jeesus Kristus keskiössä.

– Jos jokin muu asia tulee hengellisessä toiminnassa taulun keskelle, se on tilanne, jossa hälytyskellojen pitäisi soida, sanoi puheessaan Uusi Tie -lehden päätoimittaja Leif Nummela.

Puheenvuoroissa ja paneelikeskustelussa nousivat esiin kysymykset uuskarismaattisten ilmiöiden muuttuvasta luonteesta.


Noora Palola

Jaa
Kutsumus vaatii sitoutumista
Kiire syö resursseja perheiltä
”Jokaisella on vastuu yhteyden rakentamisessa”
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!