Tiistai 7. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Allan, Ahvo, Allan
Julkaistu 23.6.2016 07:00

Tulisielu-konferenssissa luotiin yhteyttä

Kiponniemessä järjestetyn konferenssin tilaisuuksia pidettiin myös kokousteltassa. Kuvassa puhuu pastori Ville Pitkänen. Kuva: Anssi TiittanenJyväskylässä järjestetty Tulisielu-konferenssi kokosi kesäkuun ensimmäiseksi viikoksi 170 nuorta aikuista yhteen. Konferenssissa eri opettajat käsittelivät hengellisen johtajuuden ja palvelun kysymyksiä. Leimallista tapahtumalle oli myös vahva ylistyksen ja rukouksen ilmapiiri.

– Konferenssin teemaksi nousi yhteys, tapahtuman johtaja Henna Saarinen arvioi.

– Puhujat ja tiimi edustivat laajasti Suomen kristillistä kenttää, ja jopa tahoja, jotka olivat aiemmin tuominneet toisiaan. Muutamassa tilanteessa tapahtui julkista anteeksipyytämistä, mikä oli erityisen koskettavaa.

Puhujina tapahtumassa olivat muun muassa Juha Lehtonen, Patrick Tiainen, Ville Pitkänen, Leena Lehtinen, Mika Jantunen sekä Cathy ja Gordon Harris.

Tulisielusta raamattukoulu

Konferenssin toisen johtajan Maija Mörskyn mukaan erityisesti johtajuus sai uusia ulottuvuuksia monen osallistujan kohdalla.

– Palautteen perusteella ihmisten sydämissä alkoi suuria parantavia prosesseja, he saivat täyttyä Isän rakkaudella ja monet löysivät kutsumuksensa.

Konferenssin ja ensi vuonna aloittavan Tulisielu-koulun taustalla on Suomen Vapaakirkon ylläpitämä Suomen teologinen opisto. Henna Saarisen mukaan myös raamattukoulun opettajisto tulee kattavasti eri puolilta Suomen kristillistä kenttää.


Anssi Tiittanen

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!