Sunnuntai 5. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Irene, Irina, Ira, Iro, Irene
Julkaistu 26.1.2017 00:00

Tulevaisuuden ja toivon jae YouVersionin suosikki

Digitaalinen raamatunlukusovellus YouVersion paljastaa Raamatun suosituimmat jakeet vuonna 2016. Tulokset pohjautuvat sovelluksessa tehtyihin alleviivauksiin, kirjanmerkkeihin ja raamatunkohtien jakamiseen muille.

Jaetuin raamatunpaikka oli Roomalaiskirje 8:28, jonka mukaan ”kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat ja ovat hänen aivoituksensa mukaan kutsutut”. Sitä jaettiin lähes 550 000 kertaa viime vuonna. Sen sijaan maakohtaisesti jae oli suosituin vain yhdeksässä maassa, kuten Yhdysvallat, Australia, Singapore, Romania ja Egypti.

Sen sijaan 29 maassa 88:sta voitti Jeremia 29:11: ”Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.”

Suomalaisten lempijae YouVersionissa oli Sakarja 14:9: ”Herra on oleva koko maan kuningas. Sinä päivänä Herra on oleva yksi ja hänen nimensä yksi.” Samasta kohdasta pitivät eniten Israelin, Afganistanin, Ranskan ja Ruotsin raamatunlukijat.

YouVersionin käyttö kasvoi huimasti vuonna 2016: sovellus oli ladattu yli 250 miljoonalle eri laitteelle, ja sen käyttö kasvoi muun muassa köyhissä maissa, kuten Bangladeshissa ja Nepalissa.

Aiheesta kertoi christianitytoday.com.

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!