Maanantai 25. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Paavo, Pauli, Paavali, Paul
Julkaistu 28.4.2016 00:00

Tukikohta-seurakunta järjesti onnistuneen perhetapahtuman

Toiminnallinen sunnuntaitempaus kiinnosti niin isiä, äitejä kuin lapsia ja isovanhempia. Kuva: Mikko JokisaariEtelä-Kuopion alueella muutaman vuoden toiminut 80 jäsenen innokas helluntaiseurakunta kutsui paikkakuntalaisia koolle Kevättä ilmassa -tapahtumaan sunnuntaina 17. huhtikuuta.

Martti Ahtisaaren koulun aulassa ja pihapiirissä vallitsi iloinen tekemisen meininki lasten hyppiessä pomppulinnassa, kiertäessä keppihevosrataa ja askarrellessa pelien ja laitteiden parissa. Kolmituntisessa tapahtumassa tarjottiin myös herkullisia grillimakkaroita.

– Halusimme vain tulla ihmisten keskelle ja osoittaa heille ystävyyttä ja rakkautta, mutta nyt emme saarnanneet tai järjestäneet minkäänlaista perinteistä ulkoilmakokousta. Toki seurakuntamme nuoret lauloivat muutamia reippaita laulujaan, kertoo pastori Mikko Jokisaari.

Alueen postilaatikoihin oli jaettu noin 2 000 tapahtumakutsua. Jokisaaren mukaan seurakunta yllättyi myönteisesti, kun tapahtuma tavoitti noin 200 eri-ikäistä.

– Monet kyselivät, missä näin ystävällinen seurakunta kokoontuu ja voiko sinne tulla ”ihan tällainen tavallinen ihminen” tutustumaan toimintaan.


Juhani Happonen

Jaa
Karhulan helluntaiseurakunnan pastori Marjaana Rauma: ”Seurakuntien on turhaa kärvistellä yksinään”
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!