Maanantai 30. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Usko
Julkaistu 28.4.2016 00:00

Tukikohta-seurakunta järjesti onnistuneen perhetapahtuman

Toiminnallinen sunnuntaitempaus kiinnosti niin isiä, äitejä kuin lapsia ja isovanhempia. Kuva: Mikko JokisaariEtelä-Kuopion alueella muutaman vuoden toiminut 80 jäsenen innokas helluntaiseurakunta kutsui paikkakuntalaisia koolle Kevättä ilmassa -tapahtumaan sunnuntaina 17. huhtikuuta.

Martti Ahtisaaren koulun aulassa ja pihapiirissä vallitsi iloinen tekemisen meininki lasten hyppiessä pomppulinnassa, kiertäessä keppihevosrataa ja askarrellessa pelien ja laitteiden parissa. Kolmituntisessa tapahtumassa tarjottiin myös herkullisia grillimakkaroita.

– Halusimme vain tulla ihmisten keskelle ja osoittaa heille ystävyyttä ja rakkautta, mutta nyt emme saarnanneet tai järjestäneet minkäänlaista perinteistä ulkoilmakokousta. Toki seurakuntamme nuoret lauloivat muutamia reippaita laulujaan, kertoo pastori Mikko Jokisaari.

Alueen postilaatikoihin oli jaettu noin 2 000 tapahtumakutsua. Jokisaaren mukaan seurakunta yllättyi myönteisesti, kun tapahtuma tavoitti noin 200 eri-ikäistä.

– Monet kyselivät, missä näin ystävällinen seurakunta kokoontuu ja voiko sinne tulla ”ihan tällainen tavallinen ihminen” tutustumaan toimintaan.


Juhani Happonen

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!