Keskiviikko 20. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Henna, Henni, Henriikka
Julkaistu 3.11.2016 00:00

Traktaattipiirtäjä Jack Chick kuollut

Sarjakuvatraktaateistaan kuuluisa amerikkalainen Jack Chick on kuollut. ”Jumalan sarjakuvataiteilijaksi” kutsuttu Chick kuoli vanhuuteen 92-vuotiaana.

Chick tuli tunnetuksi fundamentalistissävytteisistä evankeliointilehtisistään, joissa hän paitsi kertoi pelastuksesta myös varoitti Jumalan tahdon vastaisina pitämistään ilmiöistä rockmusiikista ja roolipeleistä okkultismiin. Usein kadotustuomion uhka leijuu traktaateissa myös nimikristittyjen ja muiden uskontojen harjoittajien yllä.

Taiteilijauransa aikana Chick laati satoja traktaatteja, ja niitä on painettu eri kielillä yli 500 miljoonaa kappaletta.

Vaikka Chickin tyyli jakoi mielipiteitä myös evankelisten kristittyjen keskuudessa, lukuisten ihmisten on kerrottu tulleen kääntymykseen hänen lentolehtistensä vaikutuksesta. Dramaattiset tarinat ja Chickin piirrosjälki tekivät vihkosista suosittuja teetupabusseissa vierailevien nuorten keskuudessa myös Suomessa.

Jaa
Kansainvälisen järjestön evankelistaohjelmassa opiskeleva Matias Toivainen: ”Missio-evankelioinnissakin voidaan saavuttaa uusia alueita”
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!