Sunnuntai 24. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Senja
Julkaistu 28.5.2016 16:09

Tarjolla huipputason soittokuntamusiikkia

Tunnettu kapellimestari Stuart Hall johti soittokuntaa lauantaina Tampereella. Sunnuntaina musiikista päästään nauttimaan Jyväskylässä.  Kuva: Juha Katajisto

Suomessa kuullaan viikonloppuna 28.–29.5. harvinaista musiikkikokoonpanoa. Tampereella ja Jyväskylässä esiintyy 45-henkinen soittokunta, joka muodostuu Pelastusarmeijan soittajien lisäksi eri seurakuntiin kuuluvista muusikoista. Mukana on puhaltajia Suomesta, Virosta ja Iso-Britanniasta.

 

Soittokunnan johtajana toimii sotilas Stuart Hall, joka on Maidenheadin soittokunnan kapellimestari ja myös tunnetun International Staff Bandin soittaja.

 

Seurakuntarajoja ylittävä huipputason kokoonpano esiintyy kahdessa ulkoilmatapahtumassa Tampereella ja Jyväskylässä sekä helluntaiseurakunnan ja Pelastusarmeijan yhteisessä musiikkipainotteisessa jumalanpalveluksessa. Ulkoilmatapahtumissa on tarjoilua, ja Aikamedian myyntipisteestä on saatavilla muun muassa komentaja Dick Krommenhoekin uutta albumia Let him do a miracle in you.

 

– Tarkoituksena ei ole vain tarjota soittokuntamusiikkia tai yhteiskristillistä kulttuuria, vaan tässä mennään sanoma edellä, pelastussotilas Osmo Halonen tiivistää tapahtuman mission.

 

Soittokunta esiintyi lauantaina Tampereella Kuninkaankadulla järjestetyssä ulkoilmakonsertissa. Sunnuntaina 29.5. se esiintyy Pelastajan Veri – Blood of the Saviour -tapahtumassa Jyväskylän helluntaiseurakunnassa klo 11 (Lyseonkatu 3) ja sen jälkeen Kauppakadulla Kompassissa klo 14–16.

 Jaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!