Keskiviikko 20. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Henna, Henni, Henriikka
Julkaistu 21.9.2020 10:22

Tämän vuoden Syyspäivät verkossa

Viime vuonna Syyspäivät toteutuivat Seinäjoen helluntaiseurakunnassa. (Ruut Ahonen)

Jyväskylään täksi syksyksi suunnitellut Helluntaiherätyksen Syyspäivät pidetään päivän verkkoseminaarina lauantaina 26. syyskuuta. Vuotuinen herätysliikkeen työntekijöiden ja vastuunkantajien kokoontuminen pidetään koronaepidemian vuoksi ensimmäistä kertaa nettivälitteisenä.

 

Päivän kestävä verkkoseminaari on otsikoitu innostavasti nimellä Yhdessä kohti valloittavaa tulevaisuutta.

 

”Tapahtuman keskiössä ovat tänä vuonna yhteys, arvot, osallisuus ja tulevaisuus. Sisältöä on pohdittu erityisesti pienempien seurakuntien kannalta, ja aiheita lähestytään seurakuntien arjesta lähtien ja keskustellen”, päivän tiedotuksessa linjataan.

 

”Netti-Syyspäivät” sisältää seitsemän sessiota eri aiheista. Muun muassa yhteistyöstä ja yhteydestä alustavat Esa Hyvönen ja Mira Kariluoto sekä arvoista ja arvojohtamisesta Leevi Launonen ja Markku Ojaniemi.

 

Verkkoseminaarin aikana käsitellään myös Helluntaiherätyksen yhteistä strategiaa sekä siunataan uusia työntekijöitä ja muistetaan poisnukkuneita.

 

Seminaaripäivän avainkysymys on, kuinka voisimme olla elinvoimainen, alueemme ihmisiä Kristukselle voittava seurakunta, yhteisö ja herätysliike myös ensi vuosikymmenellä.

 

Verkkoseminaariin liittyvä informaatiota löytyy osoitteesta .Jaa
Kansainvälisen järjestön evankelistaohjelmassa opiskeleva Matias Toivainen: ”Missio-evankelioinnissakin voidaan saavuttaa uusia alueita”
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!