Maanantai 6. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Vilho, Ville, Viliami, Vilhelm, Vili, Jami, Vilhelm, William
Julkaistu 10.11.2016 00:00

SVKN täyttää 50 vuotta

Erilaiset kristilliset kirkot ja yhteisöt kohtaavat vuoden 2017 ekumeenisilla Kirkkopäivillä. Kuva on viime vuoden Kirkkopäiviltä Kouvolasta.Suomen vapaakristillinen neuvosto viettää ensi vuonna 50-vuotisjuhlaansa. Juhlinta huipentuu yhteiseen konferenssipäivään juhannusaattona Keuruulla. Tapahtuman teemana on Suomalainen usko, ja mukana ovat muun muassa Suomalainen messu sekä Chariots-kuoro.

– Vapaakristilliset kirkot ovat omilla tahoillaan tehneet päätöksen osallistua yhteiseen tapahtumaan. Myös strategiamme yhtenä tavoitteena on ollut yhteisen vapaakristillisen äänen vahvistaminen, toteaa SVKN:n puheenjohtaja Jari Portaankorva.

– On mahdollista, että Juhannuskonferenssista tulee teemavuoden suurin yksittäinen tapahtuma, arvioi puolestaan konferenssi-isäntä Marko Halttunen.

Iso Kirja -opistolla marraskuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävässä Isänmaan puolesta -tapahtumassa rukoillaan tulevan vuoden tapahtumien ja Suomen kansan puolesta.

Vapaakristityt ovat myös mukana reformaation juhlavuoden päätapahtumiin kuuluvilla ekumeenisilla Kirkkopäivillä, jotka järjestetään 19.–21. toukokuuta Turussa. Kymmenet tapahtumat täyttävät keskustan, ja eri yhteisöillä on mahdollisuus pystyttää esittelypisteensä esimerkiksi jokirantaan. Ohjelma julkaistaan tammikuussa.


Säde Loponen

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!