Sunnuntai 17. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Anton, Antto, Anttoni, Toni
Julkaistu 9.3.2016 00:00

Suosittu nepalilaislaulaja tekee nyt ylistysmusiikkia

Englanninkieliset kristilliset lehdet uutisoivat viime vuoden lopulla ”Nepalin Justin Bieberin” uskoontuloa. Christiansinpakistan.com kertoo, että suosittu folklaulaja Raju Pariyar kuuli Jeesuksesta viime keväänä lentomatkalla Nepalista Intiaan, kun nepalilainen pastori kertoi tähdelle, miten Jumala pelasti hänet ja hänen perheensä.

Pariyar tapasi pastorin uudelleen kesällä, jolloin hän oli valmis ottamaan Kristuksen vastaan. Myös laulajan perhe tuli uskoon.

– Jeesus on muuttanut minut täysin. Jätin aiemmat maalliset toimeni, olen hengessäni  uudistunut ja seuraan Kristusta Pelastajanani, mies kommentoi.

Hindutaustainen Pariyar oli tietoinen uskonsa julki tulon seurauksista. Hän tekee nyt  ylistysmusiikkia ja haluaa tulla tunnetuksi Nepalissa kristittynä laulajana, ”vaikka meillä on haasteita Nepalissa”.

35-vuotiasta Pariyaria on verrattu kanadalaislähtöiseen laulajaan Justin Bieberiin, joka on etenkin viime aikoina puhunut julkisuudessa paljon uskostaan Jeesukseen.

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!