Suosittu Chosen-sarja saa jatkoa

Sarjassa Jeesuksen elämää seurataan niiden silmin, jotka hänet tunsivat. Kuva: Chosen.tv

Maailmanlaajuisesti levinnyt ja suuren suosion saanut tv-sarja Chosen (Valittu) Jeesuksen elämästä jatkuu. Suoratoistopalvelu VidAngel kertoo sarjan toisen tuotantokauden kuvausten alkavan syyskuussa.

 

Tähän mennessä sarjasta on valmiina yksi tuotantokausi, joka sisältää kahdeksan jaksoa. Sarjaa voi katsoa muun muassa sen omasta sovelluksesta, jonka voi ladata osoitteessa .

 

Chosenin ohjaaja Dallas Jenkins sanoo, että koronaviruksen ja sarjan joukkorahoitteisuuden vuoksi on ollut haaste tietää tarkkaan, miten ja missä uusi kausi voidaan tuottaa.

 

– Faniemme anteliaisuus on auttamassa meitä ylittämään nämä esteet, hän kiittelee.

 

Joukkorahoitettu projekti sai ensimmäisen rahoituskierroksensa päätteeksi tammikuussa 2019 yli 10 miljoonaa dollaria yli 16 000 henkilöltä. Toinen joukkorahoituskierros toisen tuotantokauden valmistumiseksi on yhä meneillään.

 

Chosenilla on jo lähes 50 miljoonaa katsojaa 180 maassa. Sarjaa on käännetty yli 50 kielelle.
32/2020

UutisetMaailmanlaajuisesti levinnyt ja suuren suosion saanut tv-sarja Chosen (Valittu) Jeesuksen elämästä jatkuu. Suoratoistopalvelu VidAngel kertoo sarjan toisen tuotantokauden kuvau...
Uutiset”Valitettavasti ihmiset eivät enää koe rukouspalvelua tärkeänä osana kokousta. Ehkä siihen liittyy pelkoa paljastaa toiselle ihmiselle itseään.”
Kommentissa kiteytyy monen helluntaiseurakunna...
Kolumni”Kun joskus näen Jumalan taivaassa, aion kysyä häneltä, miksi elämässäni oli niin paljon kärsimystä”, mies uhoaa ja jatkaa: ”Mikä se sellainen Jumala on, joka nauttii toisten kärsimyksestä?” ...
Roy Francis kutsuu ihmisiä Jeesuksen luo siellä, missä kulkee, olipa sitten Sri Lankan kaduilla, Sydneyssä seurakunnan parissa tai pakolaisveneessä keskellä Tyyntämerta.


Taiv...
PääkirjoitusAasiassa on yksinkertainen tapa metsästää apinoita. Sitä varten on vahva, läpinäkyvä, kapeakaulainen astia, joka on tukevasti kiinnitetty ketjulla johonkin kiinteään. Metsästäjät la...
UutisetMaaliskuussa seurakunnat sulkivat oviaan koronaviruksen takia eri puolilla maailmaa. Yhdysvaltalainen kristillinen tutkimuskeskus Barna selvitti huhti-toukokuussa, miten jumalanpalvelusten siirtym...
KHO: Uskonnollisilla yhdyskunnilla on itsenäinen oikeus päättää samansukupuolisten vihkimisestä
Viidesosalle Yhdysvaltain evankelisista sukupuoli on joustava asia
Tämän vuoden Syyspäivät verkossa
KAN ry:n kuntoutusohjaajalle yli viiden vuoden tuomio huumausainerikoksista
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!