Maanantai 13. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Ilari, Lari, Joel, Joel
Julkaistu 5.6.2017 07:15

Suomi sai kristillisen urheiluseuran

KRIK Finland aikoo järjestää monenlaista liikuntatoimintaa. Kuva: Shutterstock

Suomeen on perustettu uusi kristillinen urheiluseura, KRIK Finland. Valtakunnallinen kaikenikäisten liikuttaja vietti avajaisiaan 6. toukokuuta Helsingissä.

 

KRIK tunnetaan jo Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, joten Suomen toiminta on alusta asti osa pohjoismaista kristillistä urheiluverkostoa.

 

– Tarkoitus on, että KRIK Finland on iloinen, mutta vakavasti otettava toimija, luonnehtii suunnistaja Anna Kotkajuuri, yksi seuran perustajista Seurakuntalainen.fi:lle.

 

Seura aikoo järjestää tapahtumia, kilpailuja ja harrastetoimintaa, kuten leirejä ja matkoja. Lisäksi tarkoitus on levittää vinkkejä ja kokemuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

 

– Omasta mielestäni parasta on se, että KRIK Finlandin toiminnassa yhdistyy ilo uskosta ja urheilusta. Yhteyttä saadaan kokea paikkakunnasta, lajista, tasosta ja iästä riippumatta, Kotkajuuri sanoo.

 

KRIK Finland etsii riveihinsä vapaaehtoisia, ”joilla liikunta ja urheilu ovat verissä”. Seura tiedottaa toiminnastaan etenkin Facebookissa ja Instagramissa.Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!