Keskiviikko 2. joulukuuta.
Nimipäivää viettää Anelma, Unelma, Beata, Beatrice
Julkaistu 18.1.2019 13:50

Sukupolvelta toiselle

Lähetystyön liekki sydämessä tuo hymynkin huulille. Kuva: Petri Mäkilä

Lähetysinto näyttää vähenty­neen helluntailiikkeenkin piiris­sä, mutta kuva ei ole kuitenkaan täysin oikea. Vielä on niitä, jot­ka ovat valmiita lähtemään maan ääriin.

 

– On todellinen ilon ja kiitok­sen aihe, että edelleen löytyy nuo­ria, joilla on vahva lähetyskut­su, iloitsivat lähetys- ja lapsityön konkarit Raili Väisänen ja Mirja­mi Ylenius-Kuosmanen Kontu­lan Metrokappelin Sukupolvelta toiselle -lähetysjuhlassa 13. tam­mikuuta. Heidän mukaansa on­gelmana tuntuukin olevan lähet­täjien vähentyminen.

 

– Olen todella innostunut lä­hetysjuhlasta, jossa vanhempi ja nuorempi sukupolvi kohtaa ja lä­hetyksen kapulaa siirretään ai­dosti ja toista siunaten eteenpäin, totesi Metrokappelin pastori Kari KK Korhonen tilaisuudessa.

 

Nuorempaa sukupolvea edusti­vat Leena ja Lauri Saarni lasten­sa kanssa. He ovat toimineet nyt kolmen vuoden ajan Kambodzas­sa ja ovat saaneet muun muassa käännättää Väisäsen ja Ylenius- Kuosmasen kehittämää opetus­materiaalia paikallisille pyhäkou­lutyöntekijöille. Tätä materiaalia on käännetty vuosien aikana jo 35 eri kielelle.

 

Ugandan-matkalle juhlassa siunattiin pastori Ilkka Salmi­nen, joka puhkui innosta pääs­tä taas julistamaan evankeliu­mia maan pohjoisosien muslimi-alueille.

 

 

Petri MäkiläJaa
Ugandalainen sheikki menetti poikansa uskonsa vuoksi
”Leirien merkitys vammaiselle nuorelle suuri”
Mariia ja Jüri Aro-Panula: Lasten muutto kotoa herättää iloa ja ikävää
Jumalan äänen kuulemista oppimassa 
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!