Tiistai 23. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Yrjö, Jyrki, Jyri, Yrjänä, Jori, Georg, Göran, Örjan Jöran Jörgen, Jörn
Julkaistu 5.5.2016 00:00

Stationilla superviikonloppu – viisi kasteelle

Stationilaiset saivat toritapahtumassa jutella ihmisten kanssa ja tehdä seurakuntaa tutuksi.Vuosi sitten perustetussa Station-seurakunnassa Jokelassa pidettiin toissa viikonloppuna ensimmäinen kastetilaisuus, jossa kastettiin viisi eri-ikäistä uskovaa. Seurakunta oli täynnä, kun paikalla oli noin 150 ihmistä.

– Tilaisuudessa oli mukana paljon nuoria ensimmäistä kertaa. Yksi nuorista tuli uskoon ja kertoi haluavansa mennä kasteelle syksyllä, vanhin Ari Talja iloitsee.

Vuoden mittaan Stationilla on tullut uskoon kymmenkunta henkilöä. Useimmat ovat päässeet kasvamaan uskossa ja ovat mukana soluissa ja palvelumuodoissa.

– Herätyksen ilmapiiri seurakunnassa on käsinkosketeltava.

Seurakunta markkinoilla

Stationilla oli samana viikonloppuna koju Jokelan markkinoilla. Soppatykillä valmistetulla keittolounaalla kerättiin rahaa Stationin diakoniatyölle.

Lapsille jaettavat Station-ilmapallot loppuivat kesken, kasvomaalauspisteessä oli paikoin jono ja kontakteja nuoriin ja aikuisiin saatiin paljon. Viitisenkymmentä ihmistä sai hierontaa ja Mahdollisuus muutokseen -kirjan, ja monet myös halusivat, että heidän kanssaan rukoillaan.

Stationilla aloittaa syksyllä kristillinen päiväkoti Tähti, jonne on jo ilmoitettu lapsia hoitoon.


Anna Lehtinen

Jaa
Ronin kymmenen vuotta Jeesuksen seuraajana
Aitona eteenpäin raamattuun nojaten
Ameena auttaa naisia turvaan
”Pidetään heikoimmista huolta jatkossakin”
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!