Keskiviikko 27. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Viljo
Julkaistu 2.6.2016 00:00

Soittokunta jalkautui kadulle

Kapellimestari Stuart Hall johti isoa soittokuntaa Tampereella ja Jyväskylässä kaupungin keskustassa. Kuva: Pentti HeinonenViime viikonloppuna kuultiin Tampereella ja Jyväskylässä harvinaista musiikkikokoonpanoa. Yli 40-henkinen soittokunta, joka koostui Pelastusarmeijan soittajien lisäksi eri seurakuntiin kuuluvista puhaltajista Suomesta, Virosta ja Isosta-Britanniasta, esiintyi lauantaina Tampereella ja sunnuntaina Jyväskylässä kaupungin ydinkeskustassa. Lisäksi ryhmä piti sunnuntaina Jyväskylän helluntaiseurakunnassa musiikkijumalanpalveluksen.

Kokoonpanoa johti Maidenheadin soittokunnan kapellimestari Stuart Hall, joka toimii myös tunnetussa International Staff Bandissa.

Musiikkitapahtumaa mainostettiin teemalla ”Pelastajan veri – Blood of the Saviour”. Teema tuli vahvasti esiin varsinkin sunnuntain jumalanpalveluksessa, jonka julistussisällöstä vastasivat Jaana ja Juha Peltoniemi Pelastusarmeijan paikallisosastosta.

Ulkoilmatapahtumassa oli myös Pelastusarmeijan ja Aikamedian kojut, joissa tarjoiltiin ihmisille lettuja ja makkaraa sekä kristillisiä lehtiä.

– Tarkoituksena ei ollut vain tarjota soittokuntamusiikkia tai yhteiskristillistä kulttuuria, vaan  mennä ihmisten luo sanoma edellä, pelastussotilas Osmo Halonen tiivisti tapahtuman mission.


Leevi Launonen

Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!