Lauantai 11. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Elli, Noora, Nelli, Eleonoora, Eleonora, Nora, Leonora, Elli, Ellinor
Julkaistu 26.1.2017 00:00

SM-gospel vaihtaa paikkakuntaa

SM-gospel on osa kristillisen rockin perinnettä.Sm-Gospel -tapahtuma järjestetään jälleen keväällä muutaman vuoden tauon jälkeen. Nyt lämminhenkinen kisa on osa Tampereella 6. toukokuuta järjestettävää Yhden hinnalla -tapahtumaa. Vastuullisena järjestäjänä tapahtumassa on Tampereen seurakunnat ja kirkon valtakunnallinen järjestö Nuori kirkko.

– Kilpailu poikkeaa monessa kohdassa paljon aiemmasta, mutta ydin on onneksi pysynyt samana, koordinaattori Miia Rautkoski iloitsee.

Tiukka seula finaaliin

– SM-gospelin tärkein anti on mielestäni tuoda uusia, vireitä gospel-yhtyeitä ja -artisteja esille ja tarjota heille mahdollisuus esiintyä livenä yleisön edessä, Miia Rautkoski kertoo tapahtuman prioriteeteista.

Seula on tiukka: kisaan pääsee vain neljä osallistujaa, jotka valitaan demoäänitteiden perusteella. Aiemmin osallistujia on finaalissa ollut jopa kymmenen.

Palkintona voittajalle on päästä esiintymään illalla Ristirock-tapahtumassa, joka niin ikään on nyt osa suurempaa Yhden hinnalla -kokonaisuutta.

Lämmin ilmapiiri

– Tapahtuma tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kuulla freesiä ja laadukasta hengellistä musiikkia, jonka esiraati on valinnut tiukan seulan läpi mukaan finaaliin, Miia Rautkoski sanoo.

– Toivottavasti paikalle tulleet voivat myös kokea yhteyttä muiden paikalla olevien kanssa ja nauttia lämpimästä ilmapiiristä. Viimeiset vuodet SM-kisat järjestettiin Keuruulla. Ensimmäinen tapahtuma pidettiin vuonna 1995 Helsingissä Savoy-teatterissa.


Kisademot sähköisesti 14.2. mennessä osoitteeseen


Anssi Tiittanen

Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!