Sunnuntai 17. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Anton, Antto, Anttoni, Toni
Julkaistu 8.6.2018 14:23

Senioripäivillä katsottiin eteenpäin

Eläköityneiden työntekijöiden kohtaaminen nostaa muistot pintaan. Tänä vuonna yhteistä huolta kannettiin myös helluntailiikkeen tulevaisuudesta. Kuva: Janne Lahti

Lähes 170 helluntaiseurakuntien seniorityöntekijää kokoontui vuo­sittaisille virkistyspäivilleen Keu­ruun Isoon Kirjaan toukokuun lo­pussa. Kolmipäiväisen tapahtu­man teemana oli Tästä eteenpäin, ja ohjelman suunnittelusta vasta­sivat Savon seniorit yhdessä Hyvä Sanoma ry:n yhteyshenkilön Ta­pio Sopasen kanssa.

 

Päivillä jaettiin yhteisiä koke­muksia ja keskusteltiin ajankoh­taisista aiheista tulevaisuutta pohtien.

 

Kuopiolainen Kiinan-lähetti Pirkko Kauhanen osallistui se­nioripäiville ensimmäistä kertaa. Merkittävintä hänelle oli sekä ti­laisuuksissa että vapaa-ajalla ta­pahtunut yhteinen jakaminen työtovereiden kanssa.

 

– Ymmärsin, että tämä on mo­nille vuoden kohokohta. Senio­ripäivillä on osanottajamäärästä johtuen myös parempi mahdolli­suus keskusteluihin kuin esimer­kiksi konferenssissa, Kauhanen sanoo.

 

”Romupappi” Jaakko Romu oli puolisonsa kanssa mukana se­nioripäivillä jo ainakin viidennen kerran. Heitä kiinnosti alustus ai­heesta ”Missä menet, helluntai­herätys?” sekä siitä käyty keskus­telu.

 

– Toivoisimme näihin senio­ritapaamisiin suoraa yhteyttä ja kontaktia myös nuorempaan su­kupolveen. Tällaisen vuorovaiku­tuksen pitäisi olla elävää, Romu toivoo.

 

 

Leevi LaunonenJaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!