Keskiviikko 20. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Aki, Joakim, Kim, Jaakkima
Julkaistu 8.6.2018 14:23

Senioripäivillä katsottiin eteenpäin

Eläköityneiden työntekijöiden kohtaaminen nostaa muistot pintaan. Tänä vuonna yhteistä huolta kannettiin myös helluntailiikkeen tulevaisuudesta. Kuva: Janne Lahti

Lähes 170 helluntaiseurakuntien seniorityöntekijää kokoontui vuo­sittaisille virkistyspäivilleen Keu­ruun Isoon Kirjaan toukokuun lo­pussa. Kolmipäiväisen tapahtu­man teemana oli Tästä eteenpäin, ja ohjelman suunnittelusta vasta­sivat Savon seniorit yhdessä Hyvä Sanoma ry:n yhteyshenkilön Ta­pio Sopasen kanssa.

 

Päivillä jaettiin yhteisiä koke­muksia ja keskusteltiin ajankoh­taisista aiheista tulevaisuutta pohtien.

 

Kuopiolainen Kiinan-lähetti Pirkko Kauhanen osallistui se­nioripäiville ensimmäistä kertaa. Merkittävintä hänelle oli sekä ti­laisuuksissa että vapaa-ajalla ta­pahtunut yhteinen jakaminen työtovereiden kanssa.

 

– Ymmärsin, että tämä on mo­nille vuoden kohokohta. Senio­ripäivillä on osanottajamäärästä johtuen myös parempi mahdolli­suus keskusteluihin kuin esimer­kiksi konferenssissa, Kauhanen sanoo.

 

”Romupappi” Jaakko Romu oli puolisonsa kanssa mukana se­nioripäivillä jo ainakin viidennen kerran. Heitä kiinnosti alustus ai­heesta ”Missä menet, helluntai­herätys?” sekä siitä käyty keskus­telu.

 

– Toivoisimme näihin senio­ritapaamisiin suoraa yhteyttä ja kontaktia myös nuorempaan su­kupolveen. Tällaisen vuorovaiku­tuksen pitäisi olla elävää, Romu toivoo.

 

 

Leevi LaunonenJaa
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
Paikallinen ja valtakunnallinen nuorisotyö kulkevat käsi kädessä
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!