Sunnuntai 29. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Joonas, Jouni, Joni, Joona, Jonne, Jonni
Julkaistu 4.9.2015 11:05

Sari Essayahin mies Robert Knapp KD-lehdessä: Isot päätökset on aina tehty yhdessä

Meppinä paljon kiitosta saanut Sari Essayah joutui jättämään Euroopan parlamentin keväällä 2014, mikä muutti myös hänen perheensä elämää. Kuva: Anssi Tiittanen

Millaista on olla mies näyttävää poliittista uraa rakentavan vaimon rinnalla? Juuri Kristillisdemokraattien puheenjohtajaksi valitun kansanedustajan Sari Essayahin aviomies Robert Knapp antoi avoimen .

 

Essayah sai eurovaaleissa keväällä 2014 yli 61 000 ääntä, mutta se ei riittänyt jatkokaudelle Euroopan parlamenttiin. Niinpä perhe palasi Suomeen, Sari Essayahin kotipaikkakunnalle Lapinlahdelle. Robert Knapp sanoi KD-lehdelle, että muutos ei ollut helppo perheelle, joka kuitenkin ”on Sarin tukena ja takana aina”.

 

– Isot päätökset on aina tehty yhdessä. Tämä Sarin valinta Kristillisdemokraattien puheenjohtajaksi ei tee nyt suurta muutosta perheemme elämään, paitsi sen, että Sari on entistä vähemmän kotona, Knapp totesi.

 

Haastattelussa Knapp kertoi aloittavansa syksyllä osa-aikaisen diakonin työn Lapinlahden helluntaiseurakunnassa sekä opiskelut helluntaiherätyksen Iso Kirja -opiston Diakoniapolulla.

 

– Tulin 24 vuotta sitten uskoon. Löysin Jumalan ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen, ja löysin vaimon. Siitä lähtien olen uskonut, että elämässäni on Jumalan johdatus, Knapp kertoi.

 

KD:n tuore puheenjohtaja Sari Essayah on tällä viikolla aloittanut kautensa puolueen johdossa. Se huipentuu kuntavaaleihin vuonna 2017 .Anna Lehtinen

 Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!