Lauantai 16. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Ilmari, Ilmo
Julkaistu 28.7.2016 07:00

Sanomaa Gospelrekalta Kihniössä

Osana Kihniön kesätapahtumaa ihmiset saivat kuulla musiikin välityksellä myös evankeliumia. (Kuva: Markku Sandberg)Heinäkuun aurinkoinen lauantaipäivä 9.7. oli koonnut Kihniön osuuspankin puistoon runsaan yleisön, ja laadukas musiikki-, lettu- ja makkaratarjoilu loivat Gospelrekka-tapahtumaan mukavaa festaritunnelmaa. 

Tapahtuma alkoi lasten toimintapäivällä, ja myöhemmin ohjelmassa oli konsertti. ”Onneni on olla Herraa lähellä”, lauloi Gospelrekan lavalla nuorista yläkoululaisista koottu ConBrio ryhmä. Iltapäivällä lavalle nousivat myös Helmet-lauluryhmä, Holy boys, Välimäet ja Sami Ontermaa

Sahansoiton Suomen mestari Kari Anttilan esitykset piristivät omaleimaisuudellaan ulkoilmatapahtumaa, joka oli osa vuosittaista Kihniön kesäjuhlaa. Perinne on jatkunut jo toistakymmentä vuotta. 

– Kynnys tulla tänne mukaan on matala, ja täällä tapaa ihmisiä, joita ei näe rukoushuoneella, kertoo Matti Sillanpää, yksi tapahtuman järjestäjistä. 

– On hienoa nähdä perheiden tulevan puistoon viettämään päivää. Lapset leikkivät ja aikuiset kuuntelevat gospelrekan ohjelmaa kuin varkain. 

Yksi illan odotetuista ohjelmista oli Kihniön oman pojan Tapani Annalan ja tamperelaisen AMenlauluryhmän esiintyminen. Viimeisenä lavan valtasi musiikkikonkari Hannu Heikki Hyppönen bändeineen. 


Markku Sandberg


Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!