Sunnuntai 5. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Irene, Irina, Ira, Iro, Irene
Julkaistu 11.8.2016 00:00

Sana ”kristillinen” tulkittiin loukkaavaksi

Yhdysvaltalainen News Sentinel -paikallislehti hylkäsi heinäkuussa kristillisen kirjakaupan maksullisen mainoksen Tenneesseen osavaltiossa, Charisma News raportoi.

Cedar Springs Christian Store -kirjakaupan omistaja Lois McGinnis jätti toimitukseen 26. heinäkuuta mainoksen, jonka oli tarkoitus ilmestyä 28. heinäkuuta. Kun ilmoitusta ei näkynyt, McGinnisin vaimo soitti lehden mainoksista vastaavalle henkilölle.

– Hän sanoi, ettei mainosta julkaistu, koska se sisälsi loukkaavan sanan. Kysyin, mikä tuo sana oli, ja hän sanoi sen olevan ”kristillinen”, McGinnis kertoo.

Mainostekstin sisältö oli kokonaisuudessaan seuraava: ”Loppuunmyynti Cedar Springs Christian Storen Clinton Highway -myymälässä. Myydään kaikki kauppatavarat, kiintokalusteet ja seinätelineet. Alennusmyynti kestää elokuun 13 päivään asti, puhelin 865.947.XXX.”

Kirjakaupan laittaman Facebook-postauksen seurauksena paikalliset ottivat yhteyttä  Knoxvillen News Sentinel -lehteen, ja lehti pyysi julkisesti anteeksi ”tietojenkäsittelyssä” tapahtunutta virhettään. ”Korjasimme järjestelmässämme olleen teknisen ongelman, ja mainoksen julkaisuaikaa on nyt pidennetty ilman ylimääräistä maksua”, lehti ilmoitti.

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!