Lauantai 4. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Ukko, Odin
Julkaistu 7.4.2016 00:00

RV:n toimitus pienempiin tiloihin

Aikamedian uudella toimistolla tuoksuu pakkausmuovi. Tavaraa aiemmalta toimistolta otettiin mukaan mahdollisimman vähän. Muuttopuuhissa työnjohtajat Timo Gerlander ja Valtteri Hautamäki sekä aluepäällikkö Sauli Manninen.Keravalla sijaitseva Aikamedian lehtitoimitus on muuttanut. Uusi toimipiste on Savion juna-aseman läheisyydessä Klondyketalossa, joka tunnetaan siellä sijainneesta sisähuvipuisto Planet FunFunista.

Muuton syynä on useiden Keravan toimipisteellä työskentelevien siirtyminen etätöihin ja siitä aiheutunut tilojen hukkakäyttö.

– Vielä pari vuotta sitten toimistolla oli päivittäin noin kymmenen henkilön vahvuus. Nykyisin toimistolla työskentelee päivittäin vain pari kolme henkilöä, Ristin Voiton toimituspäällikkö Anssi Tiittanen selventää.

Kolmasosa aiemmasta

Uudessa toimistossa on lattiapinta-alaa noin 100 neliömetriä, mikä on reilu kolmasosa aiemmasta. Ristin Voitto -lehden lisäksi tilaan ovat siirtyneet Hyvä Sanoma -lehden toimitus sekä toimisto- ja markkinointihenkilökuntaa.

Edellisen kerran pääkaupunkiseudun toimisto muutti kymmenen vuotta sitten Helsingin Kannelmäestä silloiseen Hyvän Sanoman radion taloon Keravalle.

– Toimisto oli entisen varaston ja vahtimestarin asunnon yhdistelmä. Samassa talossa toimi
myös musiikkituotannon Prisma-studio, josta Aikamedia luopui muutama vuosi sitten, Tiittanen kertoo.


Elina Rautio

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!