Sunnuntai 18. marraskuuta.
Nimipäivää viettää Tenho, Jousia, Max
Julkaistu 18.8.2016 00:00

River juhli Kulttuuritalolla

Parikymmentä ihmistä vastasi alttarikutsuun River-seurakunnan juhlassa. Lavalla pastori Tomi Lehto sekä koordinaattori Jussi Korvajärvi (taaempana). Kuva: River HelsinkiRiver Helsinki -seurakunta järjesti seurakunnan 4-vuotisjuhlan viime viikonloppuna Kulttuuritalolla.

River on yksi Helsingin kansainvälisistä seurakunnista. Jäseniä ja kävijöitä on Suomen lisäksi ainakin Saksasta, Yhdysvalloista, Filippiineiltä, Nigeriasta, Sambiasta ja Intiasta.

– Ilmapiiri juhlassa oli kodikas ja rohkaiseva. Mukana oli kymmeniä henkilöitä, jotka eivät aiemmin olleet olleet mukana seurakuntamme tilaisuuksissa, koordinaattori Jussi Korvajärvi iloitsi.

Kansainvälisyyttä

– Suomi tarvitsee vahvoja, Jumalan Sanan auktoriteettiin perustuvia, suuria ja kasvavia seurakuntia, jotka antavat Pyhän Hengen työlle kokouksissaan vapauden niin, että Evankeliumin voima voi olla selkeästi nähtävillä, pastori Tomi Lehto sanoi puheessaan.

Tervehdyksensä Riverille toivat muun muassa kansanedustaja Mika Niikko ja pastori Markku Tenhunen. Seurakunnalla on noin 250 kastettua jäsentä sekä lapsia.  Erityispiirteenä sen englanninkielisiin tilaisuuksiin osallistuu saman verran ihmisiä kuin suomenkielisiin. Seurakunnan raamattukoulussa RBI Institutessa on noin 120 opiskelijaa.

Jaa
Kristitty yrittäjä loistaa Jumalan valoa siellä, missä kulkee
Isältä eväitä elämään
Paikkansa löytänyt matkalaukkulapsi
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!