Torstai 21. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Pentti
Julkaistu 24.3.2016 00:00

Ristin maa -kiertue tulossa 2017

Keltapaitaiset lapset kiertävät taas ensi vuonna. Kuva: Outi RossiJippii-kuorolaiset järjestävät King’s Kidsien kanssa koko Suomea koskettavan Ristin maa -kiertueen vuonna 2017.

Eri maakunnissa järjestetään noin 12 Ristin maa -tapahtumaa. Sen jälkeen järjestetään maakunnallisin voimin noin 12 muuta Ristin maa -tapahtumaa vuoden aikana. Kiertuetta järjestämässä on myös Hyvä Sanoma ry.

– Olemme innolla mukana, toiminnanjohtaja Janne Lahti sanoo.

– Meillä on hyvät muistot yhteistyöstä Valokulkueen aikana vuodelta 2006. Näkymme on järjestää tästä kaikkia sukupolvia koskettava tapahtuma.

Monta juhlaa samanaikaisesti

Vuonna 2017 on Suomen 100-vuotisjuhlavuosi ja uskonpuhdistuksen 500-vuotisjuhla. Ristin maa -nimi tulee Suomen lipusta. Kiertueen ideana ei ole kuitenkaan ylistys Suomelle vaan ristin Herralle.

– Jippii-lauluissa soi kirkkaasti evankeliumin sanoma. Uskomme, että lasten kautta se koskettaa monia sydämiä, koordinaattori Merja Hakala sanoo.

Ristin maa -kiertuetta varten tehdään myös uusi Jippii-äänite. Elokuussa Isossa Kirjassa järjestetään Jippii-harjoitusleiri, jossa harjoittelee myös orkesteri.

– Seurakunnilla on nyt hyvä mahdollisuus perustaa oma Jippii-kuoro. Harjoitusleirillä pääsee
hyvin alkuun, Hakala toteaa.


Outi Rossi

Jaa
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
Paikallinen ja valtakunnallinen nuorisotyö kulkevat käsi kädessä
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!