Sunnuntai 17. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Anton, Antto, Anttoni, Toni
Julkaistu 20.10.2016 00:00

Ranska aikoo kieltää abortinvastaiset nettisivut

Ranskan hallituksen ministeri Laurence Rossignol esitteli pari viikkoa sitten suunnitelman, jolla maa alkaa rajoittaa abortinvastaisia internetsivuja. Päämääränä on lakkauttaa ”sivustot, joiden tavoite on saada naiset luopumaan ajatuksesta 'häiritä raskautta vapaaehtoisesti'”.

Ranskassa varhainen abortti on maksuton. Maa kielsi jo vuonna 1993 toiminnan, jolla raskaana olevia naisia taivutellaan pitämään lapsi. Ennen lakia abortinvastaiset toimijat olivat aktiivisia etenkin sairaaloiden lähellä, joissa raskaudenkeskeytyksiä tehtiin.

Rossignolin mukaan uuden säädöksen tarkoitus on puuttua ”manipulointiin” ja ”puolueelliseen tiedottamiseen” internetissä. Uusi rikosnimike kulkisi nimellä ”numeerinen estäminen”.

Ranskan senaatti käsitteli asiaa lokakuun alussa. Kun asia etenee laiksi, sen uhmaamisesta voi seurata jopa kahden vuoden vankilatuomio ja 30 000 euron sakot.

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!