Torstai 28. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Kaarlo, Kalle, Kaarle, Mies
Julkaistu 7.7.2015 12:18

Pyhää golfia Hankasalmella

Holy Golf -kisan voittaja Markus Parviainen (vas.) sai pokaalin Pekka Söderlundilta.

Kristityt golfinpelaajat järjestävät vuosittain Holy Golf -tapahtuman, jonne tulee pelaajia ympäri Suomea. Mukana on paljon myös helluntailaisia golfaajia.

 

Kisaan lähdetään usein tapaamaan hyviä ystäviä ja nauttimaan viikonlopusta mainiossa seurassa. Golf on yksilölaji mutta samalla mukava seurapeli ja liikuntamuoto. Pelaajat kävelevät yhdessä yli neljän tunnin ja 18 reiän aikana toistakymmentä kilometriä.

 

Noin 40 innokkaan golfarin joukko kokoontui 26.–27.6. Hankasalmen Revontuli-golfin väylille kisaamaan himoitusta Holy Golf -voittajan tittelistä. Tänä vuonna tuloskortit jätettiin Revontulen caddiemasterille, joka alkoi laskea tuloksia useasta eri kilpailumuodosta.

 

Golfin ammattilaiskilpailun mukaisesti Holy Golfissakin merkittävin kilpailumuoto on scratch, jossa voittajan ratkaisee puhtaasti koko kierroksen lyöntimäärä. Eritasoisten pelaajien niin sanottua tasoitusta eli handicappia ei siis huomioida.

 

Ensi vuonna Etelä-Suomeen

 

Viime vuoden tapaan scratchin voittajaksi perjantaina ja lauantaina käydyssä kisassa nousi lyöntituloksella 74 + 79 Markus ”Maku” Parviainen. Aivan hänen kantapäillään kolkutteli kilpailujohtajana toiminut Antti Vesin tuloksella 81 + 74. Kolmanneksi samalla lyöntimäärällä mutta heikommalla pääkilpailupäivän tuloksella tuli Pekka Söderlund. Hän koppasi matkaansa myös pistebogey-mestaruuden kahden päivän yhteispistetuloksella 75.

 

Pääkilpailupäivän mestariksi nousi ”Seinäjoen toivo” Kai Orava. Hän piti Seinäjoen värejä esillä nettotuloksella 70. Junioreiden mestari oli Juuso Piirainen, ja naisista lähimmäksi lippua osui naisten mestaruuden voittanut Nina Ahlgren.

 

Ensi vuonna Holy Golf pelataan Etelä-Suomessa todennäköisesti yksipäiväisenä kilpailuna. Mukaan toivotaan myös uusia innokkaita golfareita.

 

Kimmo Nykänen

Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!