Keskiviikko 27. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Viljo
Julkaistu 15.10.2018 00:00

Parlamentin rukousryhmä kasvoi Ruotsissa

Syyskuiset vaalit nostivat Ruotsin valtiopäiville aiempaa enemmän tunnustavia kristittyjä, Dagen-lehdessä arvioidaan. Kuva vaalikamppailun ajalta.

Syyskuussa järjestetyt valtio­päivävaalit kasvattivat maan parlamentissa eli valtiopäivillä kokoontuvaa kristillistä rukous­ryhmää, uutisoi Dagen.

 

Keskiviikkoaamuisin yhtei­sen hartaushetkeen kokoontuva ryhmä on ehtinyt vaalien jälkeen kokoontua muutamia kertoja, ja osallistujamäärä on selvästi ai­empaa isompi, lehden haastatte­lema ryhmän puheenjohtaja Da­niel Bäckström kertoo.

 

– Se on myönteistä ja kivaa. Meillä on ollut hienoja ja isoja ko­koontumisia, keskustapuoluee­seen kuuluva Bäckström toteaa.

 

Hän ei kuitenkaan halua ker­toa julkisuuteen tarkkoja osallis­tujamääriä eikä sitä, minkä puo­lueiden edustajia tilaisuuksissa on käynyt.

 

Bäckström uskoo ryhmän kas­vun johtuvan siitä, että valtiopäi­villä työskentelevien keskuudessa on aiempaa enemmän tunnusta­via kristittyjä. Lisäksi kokoontu­misten sisältö on saanut osallis­tujilta hyvää palautetta.

 

Ryhmä on toiminut 1900-lu­vun alusta asti. Pastoreina ryh­mälle toimivat luterilainen Gita Andersson ja helluntailainen Niklas Piensoho.

 

 

Heikki SalmelaJaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!