Lauantai 23. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Akseli
Julkaistu 15.10.2018 00:00

Parlamentin rukousryhmä kasvoi Ruotsissa

Syyskuiset vaalit nostivat Ruotsin valtiopäiville aiempaa enemmän tunnustavia kristittyjä, Dagen-lehdessä arvioidaan. Kuva vaalikamppailun ajalta.

Syyskuussa järjestetyt valtio­päivävaalit kasvattivat maan parlamentissa eli valtiopäivillä kokoontuvaa kristillistä rukous­ryhmää, uutisoi Dagen.

 

Keskiviikkoaamuisin yhtei­sen hartaushetkeen kokoontuva ryhmä on ehtinyt vaalien jälkeen kokoontua muutamia kertoja, ja osallistujamäärä on selvästi ai­empaa isompi, lehden haastatte­lema ryhmän puheenjohtaja Da­niel Bäckström kertoo.

 

– Se on myönteistä ja kivaa. Meillä on ollut hienoja ja isoja ko­koontumisia, keskustapuoluee­seen kuuluva Bäckström toteaa.

 

Hän ei kuitenkaan halua ker­toa julkisuuteen tarkkoja osallis­tujamääriä eikä sitä, minkä puo­lueiden edustajia tilaisuuksissa on käynyt.

 

Bäckström uskoo ryhmän kas­vun johtuvan siitä, että valtiopäi­villä työskentelevien keskuudessa on aiempaa enemmän tunnusta­via kristittyjä. Lisäksi kokoontu­misten sisältö on saanut osallis­tujilta hyvää palautetta.

 

Ryhmä on toiminut 1900-lu­vun alusta asti. Pastoreina ryh­mälle toimivat luterilainen Gita Andersson ja helluntailainen Niklas Piensoho.

 

 

Heikki SalmelaJaa
Tuleuskoon.fi kutsuu Jeesuksen luo
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!