Lauantai 16. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Ilmari, Ilmo
Julkaistu 16.2.2017 00:00

Pakistan myönsi kristityn tytön murhan

Helmikuun alussa uutisoitiin 12-vuotiaan kristityn tytön murhatun Pakistanissa. Viranomaiset vakuuttivat Tania Mariyam -nimisen tytön hukuttautuneen tammikuun lopussa kanaaliin. Jo tuolloin epäiltiin, että koulun jälkeen kadonnut tyttö olisi todellisuudessa huumattu, raiskattu ja murhattu. Pakistanin poliisi kiisti tulkinnan.

The Christian Postin mukaan poliisi on nyt myöntänyt murhan. Asiaa edisti kristittyjen maailmanlaajuinen painostus ja kansainvälinen uutisointi.

– Harvassa tilanteessa, jossa kansainvälinen media on tukenut Pakistanin kristittyjen vainotapausta, olemme nähneet yli 250 000 osumaa nettisivuillamme, toteaa The British Pakistani Christian Associationin (BPCA) puheenjohtaja Wilson Chowdhry.

Painostuksen ansiosta Tanian tapaus on johtanut poliisitutkintaan. Chowdhry kuitenkin varoittaa, että tutkinnan viivästyminen voi kertoa siitä, että osa ratkaisevista todisteista on hukassa.

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!