Lauantai 21. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Mervi, Gunborg, Gunlög
Julkaistu 26.6.2016 15:51

Nuorilla yllätyskonsertti missioteltassa

Nuorisokokouksissa nähtiin eri puhujia ja ryhmiä. Juha ja Johanna Kaukiainen yhtyeineen Nastolasta olivat lavalla keskiviikkona ja torstaina. Kuva: Jarkko Laamanen

Juhannuskonferenssin nuorisotarjonta oli edellisvuosia runsaampaa. Teemateltta toimi #Unitedlife-tilaisuuksien näyttämönä, ja myöhäisilloissa nuoret kokoontuivat isossa teltassa.

 

Biniyam Schelling piti lähetyshenkisen yllätyskeikan missioteltassa. Sata ensimmäistä paikalle tullutta nuorta Fidalta lahjaksi paidan.

 

Tärkeä osa Juhannuskonferenssin nuortenohjelmaa olivat myös iltojen hiphop-konsertit gospelrekalla. Esiintyjinä kuultiin tuttuun tapaan Mikaveliä ja Pastoreita. Molempina iltoina lavan edustalle ahtautui jopa 2 000 kuulijaa.

 

”Oma tila nuorille”

Nuorisotyöntekijä Hanna Laamanen puhui torstai- ja perjantai-iltojen nuorisokokouksissa. Toisena pääpuhujana nuorisokokouksissa oli pastori Pekka Perho Seinäjoelta. Musiikissa kuultiin muun muassa Juha Kaukiainen bandia sekä Saara ja Rodrico Camposta.

 

Kentällä haastatellut nuoret olivat tapahtuma-antiin tyytyväisiä.

­

 

– Olisi hienoa, jos kännykkää voisi ladata jossain ilmaiseksi, vapaiden pistorasioiden vähäisyyttä harmitellut Taina Syväpää, 19, sanoi.

 

– Nuorille voisi olla myös jokin ihan oma tila, jossa voisi olla ja hengailla, Laura Parviainen, 22, mietti.

 

 

Anssi Tiittanen

 Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
"Toivon kirjojeni tuovan lohtua"
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!