Torstai 28. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Kaarlo, Kalle, Kaarle, Mies
Julkaistu 26.6.2016 15:51

Nuorilla yllätyskonsertti missioteltassa

Nuorisokokouksissa nähtiin eri puhujia ja ryhmiä. Juha ja Johanna Kaukiainen yhtyeineen Nastolasta olivat lavalla keskiviikkona ja torstaina. Kuva: Jarkko Laamanen

Juhannuskonferenssin nuorisotarjonta oli edellisvuosia runsaampaa. Teemateltta toimi #Unitedlife-tilaisuuksien näyttämönä, ja myöhäisilloissa nuoret kokoontuivat isossa teltassa.

 

Biniyam Schelling piti lähetyshenkisen yllätyskeikan missioteltassa. Sata ensimmäistä paikalle tullutta nuorta Fidalta lahjaksi paidan.

 

Tärkeä osa Juhannuskonferenssin nuortenohjelmaa olivat myös iltojen hiphop-konsertit gospelrekalla. Esiintyjinä kuultiin tuttuun tapaan Mikaveliä ja Pastoreita. Molempina iltoina lavan edustalle ahtautui jopa 2 000 kuulijaa.

 

”Oma tila nuorille”

Nuorisotyöntekijä Hanna Laamanen puhui torstai- ja perjantai-iltojen nuorisokokouksissa. Toisena pääpuhujana nuorisokokouksissa oli pastori Pekka Perho Seinäjoelta. Musiikissa kuultiin muun muassa Juha Kaukiainen bandia sekä Saara ja Rodrico Camposta.

 

Kentällä haastatellut nuoret olivat tapahtuma-antiin tyytyväisiä.

­

 

– Olisi hienoa, jos kännykkää voisi ladata jossain ilmaiseksi, vapaiden pistorasioiden vähäisyyttä harmitellut Taina Syväpää, 19, sanoi.

 

– Nuorille voisi olla myös jokin ihan oma tila, jossa voisi olla ja hengailla, Laura Parviainen, 22, mietti.

 

 

Anssi Tiittanen

 Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!