Sunnuntai 24. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Senja
Julkaistu 10.11.2017 11:45

Naisten kansainvälinen brunssi yhdistää

Joulukuun alussa toteutuvan brunssin ohjelmasta keskustelevat Eloho Ifinedo, Adele Sibomana, Sara Kolomainen, Dorcas Nankundwa ja Anne Palmi. Kuva: Pentti Heinonen

Jyväskylässä kristillisten seurakuntien yhteistyö on ollut jo vuosia tiivistä ja luontevaa. Siitä kertovat säännölliset tapaamiset ja yhteistyössä toteutetut tapahtumat.

 

Yhteiskristillinen naisverkosto, johon kuuluu naisia seitsemästä eri seurakunnasta, järjestää 2. joulukuuta Naisten kansainvälisen brunssin. Kaikille naisille avoimeen tapahtumaan kutsutaan erityisesti Suomeen muualta muuttaneita naisia.

 

– Näin Suomen juhlavuonna haluamme juhlistaa sitä yhdessä muualta tänne muuttaneiden naisten kanssa ja osoittaa heille ystävyyttä ja lähimmäisenrakkautta, kertoo naisverkostossa toimiva Anne Palmi Jyväskylän helluntaiseurakunnasta.

 

Huhtasuon koululla järjestettävä brunssi on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlaohjelmaa. Juhlapuheen pitää kansanedustaja Sari Essayah. Ohjelmaan kuuluu myös muun muassa naisten puheenvuoroja, musiikkia ja afrikkalainen tanssiesitys. Ohjelma tulkataan englanniksi.

 

 

Toteuttajina seitsemän seurakuntaa

Brunssin teema on Yhdessä. Se näkyy paitsi monipuolisessa ohjelmassa myös tapahtuman toteutuksessa.

 

Naisverkosto on saanut yrityksiä yhteistyökumppaneikseen, ja muun muassa paikalliset konditoriat osallistuvat lahjoituksillaan brunssitarjoiluun.

 

Brunssi on osallistujille maksuton. Tapahtuman yhteydessä on myös mahdollisuus ostaa hyväntekeväisyysjärjestö Caring Handsin koruja ja käsitöitä, joilla katkaistaan naisten köyhyyden kierrettä Afrikassa.

 

Naisten kansainvälisen brunssin järjestävät Jyväskylän evankelis-luterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta, vapaaseurakunta, Missio Church Jyväskylä, Satamaseurakunta, Vaajakosken baptistiseurakunta ja Pelastusarmeijan Jyväskylän osasto

 

 

Merja Larkkonen

 Jaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!