Torstai 28. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Kaarlo, Kalle, Kaarle, Mies
Julkaistu 15.2.2016 00:00

"Meistä voisi olla enemmänkin hyötyä seurakuntaperheessä"

Erkki Lankinen pitää R-kioskia Siltasaarenkadulla Helsingissä. Arvovalintana hän on rajannut puotinsa valikoimasta pois esimerkiksi porno- ja tatuointilehdet.

– Sunnuntait olen töissä. Ne ovat yrittäjälle kaikkein kalleimmat tunnit pitää työntekijää, koska myyntikin on yleensä vähäisintä, Lankinen avaa kioskiyrittäjän arkea.


Kolarilainen Pekka Vaattovaara on yrittäjä-evankelistan perikuva. Alku yrittäjänä seurakuntaympäristössä ei ollut Vaattovaaralle helpoin mahdollinen.

– Jos yrittäjä tai poliitikko tuli uskoon, siitä oltiin mielissään. Mutta jo uskossa oleville ei sallittu pyrkimistä tällaiseen asemaan, Vaattovaara kertoo asenteista vuosikymmeniä sitten.LVI-alan yrittäjä Anttoni Kokkonen, 34, toivoo, että yrittäjät voisivat pitää enemmän yhtä seurakuntapiireissäkin. Yrittäjiä yhdistää tietynlainen halu ja kyky ottaa riskejä ja ottaa tilanteita ennakkoluulottomasti haltuun.

– Meistä voisi olla enemmänkin hyötyä osana seurakuntaperhettä. Yrittäjillä on ammattitaitoa, ja saamme myös tarvikkeita tukkuhintaan erilaisiin projekteihin.


Lue yrittäjien haastattelut kokonaisuudessaan .

Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!