Tiistai 31. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Irma, Irmeli
Julkaistu 17.3.2016 06:00

Mahdollisuus muutokseen käynnistyi Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kampanja käynnistyi kauppakeskus Veturissa Kouvolassa. Musiikista vastasivat Pekka Simojoki ja EtCetera-kuoro. Kuva: Martti KivistöIRR-TV:N ja seurakuntien viides Suomessa järjestetty Mahdollisuus muutokseen -kampanja käynnistyi 4. maaliskuuta Kouvolassa.

– Teknisesti kampanjoiden järjestäminen kotimaassa on kerta kerralta helpompaa, mutta seurakuntien saaminen mukaan entistä haastavampaa, kertoo IRR-TV:n kotimaan missioiden koordinaattori Onni Haapala.

Kymenlaaksossa on mukana noin 20 seurakuntaa, joista helluntaiseurakuntia on kahdeksan.

Tapaamistilat kauppakeskuksessa

Kampanjaa tehdään tunnetuksi television, radion, internetin, banderollien ja lehtimainosten avulla. Lisäksi Elämäsi mahdollisuus -kirja jaetaan 94 000 kymenlaaksolaiseen talouteen.

Kampanja näkyy myös kahdessa isossa kauppakeskuksessa: Veturissa Kouvolassa ja Pasaatissa Kotkassa. Niistä on vuokrattu liiketiloja kahvioksi ja tapaamispaikaksi. 160 000 euron budjetti katetaan seurakuntien osallistumismaksuilla, lahjoituksilla sekä mainosmyynnillä.

– Myös IRR-TV:lle jää jonkin verran maksettavaa, joten meille kampanja ei tuota mitään, Onni Haapala selvittää.


Reijo Vaurula

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!