Perjantai 22. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Visa
Julkaistu 23.9.2015 15:08

Mahdollisuus Muutokseen alkoi Satakunnassa

Tunnettavuutta mediakampanjalle tuovat mainokset, joita näkyy ja kuuluu tuttuun tapaan busseissa, radiossa, televisiossa, lehdissä ja katujen varsilla. Kuva: IRR-TVMahdollisuus Muutokseen -evankeliointikampanja pyörähti käyntiin viime maanantaina Satakunnassa. Yhteiskristillinen missio toteutetaan nyt neljättä kertaa. Tätä ennen sinipohjaiset muutostarinamainokset ovat herättäneet huomiota pääkaupunkiseudulla, Hämeessä ja Varsinais- Suomessa.

Kampanjan aluksi järjestetty lehdistötilaisuus kiinnosti muutakin kuin kristillistä mediaa, kertoo missiota organisoivan IRR-TV:n koordinaattori Onni Haapala jr.

– Muun muassa Satakunnan Kansa, Radio Pori ja muut paikalliset mediat haastattelivat muutostarinoiden kertojia.

Satakunnan mission mainonnassa näkyy jo edellisten vuosien hedelmää: tarinansa kertovien joukossa on kolme vuotta sitten ensimmäisen kampanjan päätöstilaisuudessa Helsingissä uskoon tullut poliisi. Kaikkiaan missiomateriaaleihin valikoitui noin 40 ihmistä, jotka haluavat julkisesti kertoa kohtaamisestaan Jumalan kanssa.

Muutoksesta mahdollisuudeksi

Mediamissio toteutetaan pääosin samalla tavalla kuin aikaisempina vuosina. Uutta on se, että missiokirja jaetaan alueen jokaiseen kotiin, jossa ei ole ilmaisjakelukieltoa. Tämä tarkoittaa käytännössä yli 100 000 kirjan levittämistä.

– Aiemmin lähdettiin siitä, että kiinnostuneet tilaavat kirjan itse. Hämeen kampanjassa kuitenkin totesimme, että ihmiset ovat vähän hitaita tilaamaan, vaikka asia voisi kiinnostaa. Aloimme laskea, että jos kirjan markkinointiin laitetaan joka tapauksessa rahaa, varsinainen budjetti ei kauheasti nouse, vaikka jakaisimme kirjan kaikille saman tien, Haapala sanoo.

Toinen uudistus liittyy kirjan nimeen, joka tähän asti on ollut Elämäsi muutos. Nyt nimeksi on valikoitunut Elämäsi mahdollisuus, ja myös nettisivu löytyy osoitteesta mahdollisuus.fi.

– Saimme viimeksi palautetta siitä, että muutosta ei välttämättä mielletä aina positiiviseksi. Jotkut kokevat, että muutoksia on muutenkin liikaa. Kaikki kuitenkin tarvitsevat mahdollisuuden.

Näyttäviä avajaisia

Mahdollisuus Muutokseen -avajaistilaisuuksia järjestettiin viime lauantaina eri puolilla Satakuntaa. Porissa eri seurakunnat olivat yhdistäneet voimansa koko perheen tapahtumaan, ja päivä huipentui laulaja Jipun konserttiin. Kankaanpäässä Pro Fide houkutteli väkeä torille, ja Rauman silakkamarkkinoiden yhteydessä järjestetyssä tilaisuudessa musisoivat Tuula Portin ja Rainer Lindeman.

Kampanjassa on mukana luterilaisia, helluntailaisia, vapaakirkollisia, adventisti- ja metodistiseurakuntia sekä Pelastusarmeija. Kaupunkimission pääpaikkoja, joissa sijaitsee niin sanottu missiopysäkki, ovat Pori, Rauma, Karvia, Kankaanpää ja Huittinen.


Säde Loponen

Tutustu Mahdollisuus muutokseen -kampanjan sivuihin osoitteessa .


Jaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Lisäsivätkö profetiat presidentinvaihdospettymystä?
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!