Maanantai 14. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Elsa, Else, Elsi, Elsa, Else, Ilse
Julkaistu 22.9.2016 00:00

Livets ordin johto pyytää anteeksi väärinkäytöksiä

Ruotsin Livets Ord -liikkeen johto on pyytänyt julkisesti anteeksi kaikilta niiltä, jotka ovat kokeneet tulleensa väärin kohdelluiksi liikkeen taholta sen historian aikana.

Johtava pastori Joakim Lundqvist esitti anteeksipyynnön toissa sunnuntain jumalanpalveluksessa liikkeen toimintakeskuksessa Uppsalassa.

Puheenvuorossaan hän luetteli erilaisia rakkaudettomuuden muotoja, joita ihmiset ovat kokeneet, kuten ihmissuhteiden rikkoutumista, torjumista, johdon vastuun pakoilua ja ylimielistä kohtelua. Väärin kohdelluille osoitetun puheensa hän päätti sanoihin: ”Anna meille anteeksi”.

Lundqvist valittiin liikkeen johtoon pari vuotta sitten. Dagen-lehden haastattelussa hän sanoi kokevansa, että Jumala on kutsumassa yhteisöä johonkin uuteen. Se kuitenkin edellyttää myös huolellista taaksepäin katsomista ja Jumalan pelkoa.

– Terveeseen johtajuuteen kuuluu se, että otetaan vastuuta siitä, mitä on tehty, Lundqvist totesi.

Puheessaan hän muistutti, että väärinkäytöksiä ei voi kuitata sillä, että ”kukaan ei ole täydellinen”, tai vetoamalla siihen, että samaan aikaan on tapahtunut niin paljon hyvää työtä.

Jaa
Kutsumus vaatii sitoutumista
Kiire syö resursseja perheiltä
”Jokaisella on vastuu yhteyden rakentamisessa”
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!