Keskiviikko 21. marraskuuta.
Nimipäivää viettää Hilma, Hilma
Julkaistu 4.8.2016 07:00

Left Behind -kirjailija Tim LaHaye on poissa

Viimeisten päivien vaellus -kirjasarjan (Left Behind) toinen kirjoittaja Tim LaHaye on kuollut. LaHaye oli kuollessaan 90-vuoden ikäinen. Iäkkään kirjailijan elämä päättyi viime viikolla sydänkohtauksen seurauksena San Diegossa Californiassa. Asiasta uutisoivat useimmat amerikkalaiset kristilliset mediat.

Eri kristilliset vaikuttajat ja järjestöt ovat arvioineet, että ”Tim LaHaye toi Jeesuksen paluun odotuksen uudelleen ajankohtaiseksi aikana, jolloin koko asia ollaan jo unohtamassa”. Left Behind -kirjoja on myyty kaikkiaan 62 miljoonaa kappaletta eri puolilla maailmaa, mikä teki LaHayesta yhdessä sarjan toisen kirjailijan Jerry B. Jenkinsin kanssa yhden varakkaimmista kristillisistä nykykirjailijoista. Kirjojen perusteella on tehty myös neljä elokuvaa, joista noteeratuimmassa pääosaa esitti Nicholas Cage.

Suomalaisille kristityille LaHaye tuli tunnetuksi vuonna 1988 kirjan Luonteesi ja sen mahdollisuudet (Päivä) myötä. Eläväisesti kuvitettu kirja esitteli monelle lukijalle ensimmäistä kertaa neljän luonnetyypin mallin. Kirjassa on muun muassa testejä, joilla lukija pystyi arvioimaan, onko hän sangviinikko, koleerikko, melankolikko vai flegmaatikko.

Jaa
Paluu evankeliointiin
Kristitty yrittäjä loistaa Jumalan valoa siellä, missä kulkee
Isältä eväitä elämään
Paikkansa löytänyt matkalaukkulapsi
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!