Tiistai 26. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Joonatan
Julkaistu 4.6.2015 00:00

Laukaassa uusi toimitila käyttöön

Uusi toimitila täyttyi helluntaina juhlavieraista. Paikalla oli kolminkertainen määrä väkeä seurakunnan jäsenlukuun verrattuna. Kuva: Pentti HeinonenYökerhon entisissä tiloissa toimii nyt helluntaiseurakunta.

Laukaan helluntaiseurakunta on hankkinut aivan kunnan keskustasta uuden yli 300 neliön toimitilan. Sen vihkiäisiä vietettiin helluntaina 24. toukokuuta.

 

Liiketilassa aikaisemmin toiminut yökerho baareineen meni konkurssiin viime syksynä, ja helluntaiseurakunta osti kiinteistön hengelliseen käyttöön.

 

– Tiloissa on tarkoitus järjestää erilaista evankelioimistoimintaa. Kokoussalin lisäksi siihen tulee ainakin nuorisokahvila. Aiomme panostaa erityisesti paikkakunnan lapsiin ja nuoriin, mutta järjestämme tavoittavaa toimintaa myös kaikenikäisille, kertoo Laukaan helluntaiseurakunnan pastori Tommi Pesonen.

 

Uusi toimitila maksoi 230 000 euroa, ja sen lisäksi seurakunnalle aiheutui myös remonttikuluja, jotka rahoitettiin pankkilainalla. Seurakunta on hakenut valtakunnallista keräyslupaa lokakuun alussa Tampereella pidettäviltä helluntaiherätyksen Syyspäiviltä.

 

Laukaassa on 19 000 asukasta, joista noin kolmannes asuu keskustassa. Paikalliseen helluntaiseurakuntaan kuuluu lähes 60 jäsentä.

 

– Ostimme tämän tilan uskon varassa. Meillä on rauha siitä, että Jumala pitää meistä huolen ja saamme nähdä herätyksen paikkakunnallamme, Tommi Pesonen uskoo.

 

Leevi LaunonenJaa
Karhulan helluntaiseurakunnan pastori Marjaana Rauma: ”Seurakuntien on turhaa kärvistellä yksinään”
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!