Lauantai 23. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Eine, Eini, Enni
Julkaistu 20.10.2016 00:00

Lapinlahdella rakentavat Yhteyspäivät

Mikkelinpäivän perhekirkossa lauloi myös Lapinlahden helluntaiseurakunnan lapsikuoro. Kuva: Liisa KudjoiSeurakuntien Yhteyspäivät järjestettiin syys-lokakuun vaihteessa Lapinlahdella jo kahdennentoista kerran. Päivien teemana oli tällä kertaa ”Lasten kaltaiseksi tuleminen”. Aihetta käsiteltiin laajasti torstai-illan aattoseuroista alkaen aina sunnuntain päätöstilaisuuteen asti.

Yhteyspäivien ohjelmaan sisältyivät muun muassa lauantai-illan ehtoopalvelus ortodoksikirkossa, laulaja Jukka Salmisen konsertti ja sunnuntaina Lapinlahden kirkossa pidetty yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Mikaelin päivän teemana oli ”Lasten ja enkelien sunnuntai”. Jumalanpalveluksessa nähtiin lasten piirroksia, laulettiin lasten virsiä ja kuunneltiin lapsikuoron lauluja. Saarnan piti Lapinlahden helluntaiseurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijä Samuel Grönholm.

Kirkkoon oli pystytetty evankelis-luterilaisen seurakunnan, helluntaiseurakunnan ja ortodoksiseurakunnan rukousalttarit, joihin palveluksen aikana sai jättää rukouspyyntöjä. Yhteyspäivien eri tilaisuuksissa kävi tänä vuonna noin 700 ihmistä. Päivien järjestämisestä ovat vastanneet alusta lähtien Lapinlahden evankelis-luterilainen seurakunta ja helluntaiseurakunta sekä Iisalmen ortodoksiseurakunta ja vapaaseurakunta.


Teuvo Tikkanen

Jaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!