Torstai 19. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Reija, Torborg
Julkaistu 13.10.2016 00:00

Lapin vastuunkantajat Sodankylässä

Lapin työntekijäpäivien osanottajat olivat koolla laajalla rintamalla ja osallistuivat aktiivisesti päivien työskentelyyn.Lapin helluntaiseurakunnista kokoonnuttiin syyskuun lopussa Sodankylään vastuunkantajien päiville. Päivien teemana oli ”Kristillinen johtajuus”, johon perehdyttiin Teuvo Toivasen johdolla. Mukaan oli haastettu myös eri toimintamuotojen vastuuhenkilöitä. Päivillä oli kaikkiaan noin 80 osanottajaa.

Toivanen käytti vaihtelevia opetusmenetelmiä ja haastoi osallistujat pohtimaan vertaisryhmissä johtajuuden keskeisiä kysymyksiä. Aktiivinen vuorovaikutus leimasi myös luento-osuuksia.

Lauantai-illan tilaisuudessa korostettiin erilaisuutta yhteydessä. Musiikista vastasi pastoreista ja vanhimmista koottu ylistysryhmä. Ilta päättyi esirukouspalveluun, jossa rukoiltiin myös vastuunkantajien suurimpien ajankohtaisten tarpeiden puolesta.

Päivien asiakokous pidettiin sunnuntaina ennen lähtökahveja, ja se kesti vain tunnin.

– Palaute on ollut kauttaaltaan positiivista. Päivät koettiin virkistävän erilaisina, ja vuorovaikutteisuutta opetuksessa kiiteltiin, Sodankylän helluntaiseurakunnan pastori Juhani Vartiainen kertoi.


Taneli Halonen

Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
"Toivon kirjojeni tuovan lohtua"
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!