Keskiviikko 28. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Simo, Simon
Julkaistu 3.12.2018 11:02

Kuorolaulun juhlaa Kaaritemppelissä

Oulaisten helluntaiseurakunnan Kaaritemppelin lava täyttyi nykyisistä ja entisistä Kaarikuoron laulajista.Oulaisten helluntaiseurakunnan Kaarikuoron syyskausi sai upean päätöksen sunnuntaijuhlassa 25. marraskuuta, kun Kaarikuoro juhli 70-vuotista taivaltaan 30 vuotta täyttäneessä Kaaritemppelissä.

 

Tapahtumassa laulettiin lauluja monilta eri vuosikymmeniltä, ja kuoroa säesti monipuolinen kattaus muusikkoja soittimineen. Juhlaväkeä lämmittivät vanhat kitarakuorolaulut, joihin myös entiset kuorolaiset saivat osallistua laulaen ja soittaen. Pienoisnäytelmän myötä avautui Kaarikuoron sanoma ja tehtävä. Yleisön aktiivinen osallistuminen lauluihin osoitti, kuinka merkityksellisiä vanhat kuorolaulut ovat heille.

 

Juhlan pääpuhujaksi oli kutsuttu Oulaisten helluntaiseurakunnan entinen pastori Pekka Marin. Hän kertoi Kaaritemppelin rakentamisen vaiheista ja siitä, mitä kaikkea voikaan sattua temppelin suunnittelun ja valmiiksi saamisen välillä.

 

Laulujen ja puheiden lomassa esitettiin Kaaritemppelin ja Kaarikuoron historiaa sanoin ja kuvin. Kuvasarjat Kaarikuoron reissuista ja Kaaritemppelin rakentamisesta nostivat menneet tapahtumat hienolla tavalla esille.

 

Juhla päättyi Kaaritemppelin ruokasalissa kahvikupin ja täytekakun äärellä, kynttilöiden ihanassa tunnelmassa.

 

 

Salla-Maria J. NurmiJaa
Kutsumuksena lähetystyö – Tedderit pääsivät pitkän odotuksen jälkeen lähtemään Etiopiaan  
Åström konsertoi platinalevyn merkeissä
Ihmissuhdeongelmiin haetaan apua 
Risto Huvila: Israel solmii diplomaattisuhteita – jännitteet ennallaan?
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!