Lauantai 20. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Lauha, Arla
Julkaistu 3.12.2018 11:02

Kuorolaulun juhlaa Kaaritemppelissä

Oulaisten helluntaiseurakunnan Kaaritemppelin lava täyttyi nykyisistä ja entisistä Kaarikuoron laulajista.Oulaisten helluntaiseurakunnan Kaarikuoron syyskausi sai upean päätöksen sunnuntaijuhlassa 25. marraskuuta, kun Kaarikuoro juhli 70-vuotista taivaltaan 30 vuotta täyttäneessä Kaaritemppelissä.

 

Tapahtumassa laulettiin lauluja monilta eri vuosikymmeniltä, ja kuoroa säesti monipuolinen kattaus muusikkoja soittimineen. Juhlaväkeä lämmittivät vanhat kitarakuorolaulut, joihin myös entiset kuorolaiset saivat osallistua laulaen ja soittaen. Pienoisnäytelmän myötä avautui Kaarikuoron sanoma ja tehtävä. Yleisön aktiivinen osallistuminen lauluihin osoitti, kuinka merkityksellisiä vanhat kuorolaulut ovat heille.

 

Juhlan pääpuhujaksi oli kutsuttu Oulaisten helluntaiseurakunnan entinen pastori Pekka Marin. Hän kertoi Kaaritemppelin rakentamisen vaiheista ja siitä, mitä kaikkea voikaan sattua temppelin suunnittelun ja valmiiksi saamisen välillä.

 

Laulujen ja puheiden lomassa esitettiin Kaaritemppelin ja Kaarikuoron historiaa sanoin ja kuvin. Kuvasarjat Kaarikuoron reissuista ja Kaaritemppelin rakentamisesta nostivat menneet tapahtumat hienolla tavalla esille.

 

Juhla päättyi Kaaritemppelin ruokasalissa kahvikupin ja täytekakun äärellä, kynttilöiden ihanassa tunnelmassa.

 

 

Salla-Maria J. NurmiJaa
Ronin kymmenen vuotta Jeesuksen seuraajana
Aitona eteenpäin raamattuun nojaten
Ameena auttaa naisia turvaan
”Pidetään heikoimmista huolta jatkossakin”
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!