Perjantai 22. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Visa
Julkaistu 15.2.2016 00:00

Kuoleman rajalla käynyt puhkesi ylistykseen

Etelä-Kailifornialaisen Riverside Assembly of God -helluntaiseurakunnan tammikuisessa jumalanpalveluksessa koettiin erikoinen tapahtumasarja.

Kaikki alkoi kun seurakunnan pitkäaikaisimpiin jäseniin lukeutuva Patsy Woods, 84, lyyhistyi tilaisuuden alkulaulun aikana penkilleen. Seurakunnan ensihoitajat riensivät elvyttämään häntä, ja noin 300-henkinen kirkkokansa lopetti laulun ja alkoi rukoilla hänen puolestaan. Auttajat totesivat pian, ettei Woods enää hengittänyt eikä hänen pulssinsa tuntunut.

Kun eräs seurakuntalaisista alkoi antaa Woodsille painelu-puhalluselvytystä, jotakin kuitenkin tapahtui: heti ensimmäisen suusta suuhun -puhalluksen jälkeen Woods nousi istualleen – ja alkoi nuhdella paholaista.

– Sitten hän alkoi puhua kielillä, nousi jaloilleen ja lähti tanssien tulemaan käytävää pitkin, seurakunnan johtava pastori Charles Spencer kertoo Yhdysvaltojen Assemblies of God -helluntailiikkeen PENews-uutissivustolla.

Seuraavat kolmekymmentä minuuttia ujona ja pidättyväisenä persoonana tunnettu Woods tanssi, rukoili ja profetoi. Spencer luopui saarnasuunnitelmistaan, ja jumalanpalvelus muuttui spontaanisti rukouskokoukseksi. Myöhemmin useat seurakuntalaiset ovat kertoneet kokeneensa parantumisihmeen tilaisuuden aikana.

Jaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!