Tiistai 7. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Allan, Ahvo, Allan
Julkaistu 15.2.2016 00:00

Kuoleman rajalla käynyt puhkesi ylistykseen

Etelä-Kailifornialaisen Riverside Assembly of God -helluntaiseurakunnan tammikuisessa jumalanpalveluksessa koettiin erikoinen tapahtumasarja.

Kaikki alkoi kun seurakunnan pitkäaikaisimpiin jäseniin lukeutuva Patsy Woods, 84, lyyhistyi tilaisuuden alkulaulun aikana penkilleen. Seurakunnan ensihoitajat riensivät elvyttämään häntä, ja noin 300-henkinen kirkkokansa lopetti laulun ja alkoi rukoilla hänen puolestaan. Auttajat totesivat pian, ettei Woods enää hengittänyt eikä hänen pulssinsa tuntunut.

Kun eräs seurakuntalaisista alkoi antaa Woodsille painelu-puhalluselvytystä, jotakin kuitenkin tapahtui: heti ensimmäisen suusta suuhun -puhalluksen jälkeen Woods nousi istualleen – ja alkoi nuhdella paholaista.

– Sitten hän alkoi puhua kielillä, nousi jaloilleen ja lähti tanssien tulemaan käytävää pitkin, seurakunnan johtava pastori Charles Spencer kertoo Yhdysvaltojen Assemblies of God -helluntailiikkeen PENews-uutissivustolla.

Seuraavat kolmekymmentä minuuttia ujona ja pidättyväisenä persoonana tunnettu Woods tanssi, rukoili ja profetoi. Spencer luopui saarnasuunnitelmistaan, ja jumalanpalvelus muuttui spontaanisti rukouskokoukseksi. Myöhemmin useat seurakuntalaiset ovat kertoneet kokeneensa parantumisihmeen tilaisuuden aikana.

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!