Torstai 28. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Kaarlo, Kalle, Kaarle, Mies
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Kristittyjen vainoille näkyvyyttä Ruotsissa

Kristittyjen uskonsa vuoksi kokema syrjintä, painostus ja väkivalta sai poikkeuksellista näkyvyyttä Ruotsissa pari viikkoa sitten, kun suuren
ruotsalaisen päivälehden, Svenska Dagbladetin, liitteenä julkaistiin aiheeseen keskittyvä erikoislehti.

Usko, toivo ja vainot -julkaisun taustalla on kristillinen ID Media -kustannustalo, joka oli tuottanut teemalehden yhdessä kansainvälisen Open Doors -järjestön kanssa.

ID Media julkaisee myös tunnettua Världen idag -lehteä, ja Usko, toivo ja vainot jaettiin myös Världen idagin tilaajille. Kaikkiaan erikoislehti toimitettiin noin 140 000 kotitalouteen.

– Nämä ovat asioita, joihin kiinnitetään liian vähän huomiota ruotsalaisessa mediassa, Världen idagin päätoimittaja Luke Berggren kertoo.

– Lehden tarkoituksena on kertoa tavallisille ruotsalaisille vainosta, jonka kohteeksi maailman uhanalaisin ihmisryhmä, kristityt, joutuvat eri puolilla maailmaa.

Julkaisu sisältää tutkittua tietoa kristittyjen asemasta ja uskonnonvapaudesta eri maissa sekä muun muassa vainon kohteeksi joutuneiden uskovien henkilökohtaisia haastatteluja.


RV

Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!