Torstai 2. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Pellervo, Vidar
Julkaistu 29.9.2016 00:00

Kristillinen kirjakauppa mukana joogatapahtumassa

Kirjamyyjä Anita Sipilä ja pastori Joona Salo tajosivat messulaisille tarroja. Kuva: Jarkko LindqvistTampereella järjestettiin 10–11. syyskuuta Viisas elämä -messut. Mukana hyvinvoinnin ja kirjallisuuden messuilla oli myös tamperelainen kristillinen kirjakauppa Karismakirja.

Tapahtumajärjestäjän mukaan messujen tarkoitus on antaa työkaluja merkitykselliseen elämään ja elämäniloon muun muassa tarjoamalla joogatunteja ja luentoja. Karismakirja halusi olla mukana tarjoamassa kohderyhmälle sopivaa kristillistä kirjallisuutta.

Etsijöitä on

Toista kertaa messuilla olut pastori Jarkko Lindqvist näkee, että tapahtuman suosio kertoo ihmisten henkisestä etsinnästä.

– Herää kysymys, olemmeko me seurakuntina epäonnistuneet ihmisten hengellisen nälän kohtaamisessa. Vaikuttaa siltä, että kaikenlaiselle huuhaalle ollaan avoimia. Samalla luullaan, että tiedetään jo, mitä kristillisyydellä olisi tarjottavana, Lindqvist sanoo.

Messupöydällä jaetut tarrat olivat suosittuja. Niihin oli painettu erilaisia vanhoja rukouksia.

– Tarrojen tarkoitus on saada ihmiset itse lähestymään Jumalaa arjessaan. Uskoontulo on Pyhän Hengen aiheuttama prosessi, ja jostain sen täytyy alkaa.


Anssi Tiittanen

Jaa
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!