Torstai 2. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Pellervo, Vidar
Julkaistu 15.9.2016 00:00

Kristian-elokuvalle paikallislehden palkinto

Palkittuja elokuvantekijöitä Paikallisuutisten päätoimittajan Lea Lerkkasen (neljäs vas.) kanssa.Yhteiskristillisesti tuotettu Kristian-elokuva sai syyskuun alussa kulttuuripalkinnon Keski-Suomessa ilmestyvältä paikallislehti Paikallisuutisilta.

Lehteen teki vaikutuksen etenkin projektissa mukana olleiden vapaaehtoisten määrä. Elokuvan tekoon osallistui pitkälti toistasataa ihmistä kristillisistä yhteisöistä ympäri Suomea.

– Valinnan yksi perustelu oli, että vapaaehtoisvoimin on saatu aikaan laadukas kokonaisuus, elokuvan tuottaja, saarijärveläinen Tarmo Moisio kertoo.

Evankeliointiin sopiva

Kristian-elokuvan on nähnyt tähän mennessä lähemmäs tuhat katsojaa. Sitä esitetään syksyllä eri puolilla Suomea ja myös Lake Worthissa Floridassa. Tarina saa myös jatkoa: elokuvan kakkososa valmistuu loka-marraskuussa.

Tarmo Moisio kertoo, että kolmososan tekeminenkin on käynyt mielessä mutta on todennäköisempää, että tiimi siirtyy jonkin toisen aiheen pariin seuraavaksi.

– Nyt on koossa niin hyvä joukko, että haaveilen kyllä uusista projekteista.

Kristian-elokuvat ohjasi Martti Takalo, ja pääosaa niissä esittää Miko Puustelli, joka käyttää elokuvaa myös evankelistan työnsä välineenä.


Anna Lehtinen

Jaa
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!